Agila

agila logo

Agila är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola.

Läs mer om Agila lite längre ner!

agila profilbild

Agila – det självklara valet för dig som hyrläkare & bemanningsläkare!

Agila är ett kvalificerat rekryterings- och bemanningsföretag för läkare. Agila ska vara det självklara valet för dig som vill arbeta som bemanningsläkare och hyrläkare. Vi på Agila arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar önskemålen från våra stafettläkare.

Hos Agila sätter vi alltid människan i fokus. Vi vill att du alltid känner dig sedd, hörd och trygg med oss som arbetsgivare. Vi är engagerade, flexibla och tar ett steg till för dig. Alltid.

Agila har sitt huvudkontor på Södermalm i Stockholm med lokalkontor i Piteå och Karlskrona, men verksamheten är rikstäckande i både Sverige och Norge. Vi samarbetar idag med i stort sett alla Sveriges och Norges kommuner och regioner samt ett stort antal privata vårdgivare i båda länderna.

Arbeta som hyrläkare via AgilaLäkarbemanning via Agila

Mer om Agila

Agila startade 2008 och arbetar idag med läkarbemanning, sjuksköterskebemanning, lärarbemanning, terapeutbemanning samt är ett bemanningsföretag för socionomer. På Agila är vi cirka 70 medarbetare som arbetar på våra kontor och vi har alltid gott om lediga jobb för dig som vill arbeta som bemanningssjuksköterska, bemanningsterapeut, hyrläkare, lärare eller socionomkonsult.

Kvalitét och miljö är otroligt viktigt för oss och vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001. För oss är samhällsengagemang en naturlig och viktig fråga och vi skänker kontinuerligt en del av verksamhetens överskott till välgörande ändamål.

www.agila.se

De senaste jobben

Det finns inga jobb hos den här arbetsgivaren just nu.

d8ngJSmYzacMCuGof9yu