Välkommen till Kronoberg - södra Småland!

region kronoberg logo

I Kronoberg kan du skapa ett hållbart liv: ekonomiskt, ekologiskt och socialt. Här finns alla möjligheter: Du kan leva i ett mindre samhälle, på landsbygden eller i stadsmiljö och ha nära till det mesta.

Här finns småländsk klurighet, nytänkande och handlingskraft! Kronobergs län i Småland är känt för design, mat och vår natur med 350 sjöar. Det finns flera bra argument för att bosätta sig i Kronoberg.

Läs mer här: Region Kronoberg - Välkommen till Kronoberg

region kronoberg profilbild

Region Kronoberg är en av de största arbetsgivarna i Kronobergs län. Hos oss jobbar cirka 6 700 personer inom ungefär 150 olika yrken. Vårt mål är att alla medarbetare ska trivas, ha möjlighet att växa i sin yrkesroll och kunna påverka sin arbetsvardag!

Region Kronobergs hälso- och sjukvård är indelad i ett antal verksamhetsområden: primärvård och rehab, sjukhusvård, psykiatri, rättspsykiatri samt tandvård. I hälso- och sjukvården ingår också hälso- och sjukvårdsutveckling.

Sök jobb här: Region Kronoberg - Lediga jobb

region kronoberg sverigekarta

Inflyttarservice

För att underlätta rekryteringsprocessen och för att kandidatupplevelsen ska bli så god som möjligt erbjuder Region Kronoberg nyinflyttade medarbetare "inflyttarservice", det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i Kronoberg.

Läs mer här: Inflyttarservice (ltkronoberg.se)

Kontakt

Kontaktperson: Malin Falkström
HR-strateg | HR-avdelningen
0470-58 25 93 | 0709-84 44 97
malin.falkstrom@kronoberg.se

www.regionkronoberg.se