Region Västerbotten

region västerbotten logo

Västerbotten - en region med makalösa naturupplevelser och landskap som bjuder in till en rik livsstil. Här finns naturen med stora skogar, vilda forsar, höga fjäll och salta hav. Men här finns också universitet med forskning i världsklass samt stadsliv med puls, trendiga restauranger, kultur, opera och musikscener. Västerbotten och västerbottningarna är progressiva, modiga och inkluderande. Här finns utmärkta förutsättningar för ett gott liv. Framtiden finns i Västerbotten.

västerbotten profilbild

Vill du vara med oss och forma framtiden?

Hos oss finns det plats för dig, med alla dina erfarenheter och kompetenser. Vi tror på var och ens unika förmåga och vi vet att olikheter skapar möjligheter. Vi erbjuder dig en trygg anställning och ett meningsfullt jobb där du gör skillnad. För att du ska trivas får du möjlighet till karriär oavsett om det är på bredden eller djupet. Vi stöttar din utveckling och litar på att det är du och dina arbetskamrater som tar oss framåt. Våra sjukhus, hälsocentraler och sjukstugor finns på över 30 orter över hela länet, från fjäll till kust. Tillsammans formar vi framtiden – för när du växer, växer Västerbotten.

Vi växer tillsammans

För att utveckla både dig och vården ger vi förutsättningar för forskning och utveckling i alla våra verksamheter. Här finns karriärvägar och infrastruktur för dig som vill kombinera kliniskt arbete och forskning.

Vi lägger fokus på ett gott ledarskap och erbjuder både en intern ledarskapsfilosofi samt ett ledarskapsprogram för de som önskar att göra karriär inom chefsspåret.

Vi tar emot AT-, BT- och ST-läkare till våra tre sjukhus; Umeå, Skellefteå och Lycksele samt till Vasa, Finland. Du kan välja om du vill specialisera din ST inom glesbygd. Både AT, BT- och ST-läkare har möjlighet att hos oss kombinera sin utbildningsanställning med forskning.

Här kan du läsa mer om våra olika paket för utbildningstjänster.

Här kan du läsa mer om våra olika arbetsplatser.

Här hittar du kontaktuppgifter till oss.