Aleris ASIH Nord söker nattsjuksköterska

Publicerad 14 mars 2024
📍
Stockholm, Sollentuna
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och uppmuntrar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande vaccination av covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

Är du en nattpigg sjuksköterska som brinner för att ge vård och omsorg till patienter? Vi söker en sjuksköterska för en tillsvidare anställning på ASIH nord natt. Du kommer att vara en viktig del av vårt team som ger trygghet och vård till patienter i deras hemmiljö. Om du är en självgående och ansvarstagande sjuksköterska som trivs med att arbeta nattetid, då är detta jobbet för dig! Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vårt team.

Om arbetet

Vi tar hand om svårt sjuka patienter som vårdas i sitt eget hem och behöver avancerade vårdinsatser. Vårt mål är att bedriva personcentrerad vård och skapa förutsättningar för god livskvalitet. Vi finns tillgängliga dygnet och året runt för att tillgodose våra patienters behov, både akuta som planerade.

I arbetet kommer du möta patienter från olika patientgrupper: palliativa patienter, patienter med avancerad cancerbehandling men även hjärtsvikt, KOL och intravenös antibiotikabehandling. Målet är att vårda dessa patienter i deras hem så långt det är möjligt och patienten önskar.

Våra lokaler ligger centralt i Sollentuna centrum, 5 minuters promenad avstånd från Sollentuna station med goda förbindelser med buss och pendeltåg. Vi erbjuder även personalparkering i anslutning till lokalen.

Vi söker dig som

• är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom ASIH eller onkologisk vård
• arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först
• är flexibel och öppen för nya utmaningar
• har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Kunskaper inom TakeCare, är meriterande
• B körkort är ett krav

Du vill nu fördjupa dina kunskaper och få en möjlighet till utveckling. Du har en god kommunikativ förmåga och är smidig i ditt förhållningssätt. Du behöver anpassa ditt arbetstempo beroende på aktuell situation. Du har förmåga att analysera och ta fram lämpliga åtgärder.

Anställningsvillkor

• Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning
• Omfattning: Deltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Lön: Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Har du frågor om tjänsten?

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” längst ner och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-01-13 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Linda von Walden på telefonnummer 076-699 82 20 eller linda.walden@aleris.se.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

Vi genomför bakgrundskontroller på alla våra slutkandidater med hjälp av extern samarbetspartner. I bakgrundskontrollen ingår legitimationskontroll hos Socialstyrelsen och tillsynsärenden hos IVO i de fall det är legitimerade yrken, i övrigt ingår även brottmåls-, folkbokförings-, och ekonomisk historik.

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

TC45Sy0P1doBrjrLWXbY