Allegio Falun söker sommarvikarier till hemtjänst

Publicerad 13 mars 2024
📍
Dalarna, Falun
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Behovsanställning
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Vi söker sommarvikarier som kan gå på schema, minst fyra sammanhängande veckor, sommaren 2024.


Vi scheman med enbart dagtid varannan helg och enbart kvällstjänstgöring med varannan helg. Vi har inte blandade scheman.


Vi är ett glatt gäng och är väl medvetna om att vi är varandras arbetsmiljö. Vi har högt i tak och är måna om varandra. Det är positivt att arbeta på Allegio Falun. Vårt mål att ha hög kundnöjdhet.


Som anställd på Allegio finns förmåner som kompletta arbetskläder och vi har alltid färsk frukt på bordet.


Du som söker behöver inte ha erfarenhet men det är meriterande med undersköterskeutbildning, erfarenhet av hemtjänst och kunskaper om demens.

Du utgår från något av våra kontor vid Gruvan eller Brittsarvet.


Körkort för bil eller att kunna cykla är ett krav.


Kan du jobba minst fyra sammanhängande veckor i sommar?


Vi söker dig som brinner för att arbeta med den enskilda individen, att du respekterar våra kunder och ger den absolut bästa servicen är väldigt viktigt. Krav för tjänsten är att du kan arbeta självständigt, men även i team då arbetet ibland kan kräva att ni är två medarbetare. Det är viktigt att du hanterar svenska språket i både tal och skrift samt har telefonvana för att kunna läsa digitala scheman och instruktioner. Det förekommer att våra kunder har husdjur och därför behöver du även ha djurvana och inga allergier.


Vi söker personal för olika anställningsgrader samt med eller utan körkort under perioden Juni-Augusti. Möjlighet att börja arbeta på timme redan nu finns.

Intervjuer sker löpande.


Allegio Omsorg är ett familjeägt omsorgsföretag som vill göra skillnad. Vi har idag över 1000 kunder i Falköping, Falun, Solna, Stockholm, Strängnäs, Sundbyberg, Täby, Västerås, Östersund och Österåker.

På Allegio Omsorg är vi idag över 850 anställda undersköterskor, vårdbiträden och lokalvårdare. Vi är ingenting utan våra duktiga medarbetare!

Kompetens är viktigt – vi har därför en hög utbildningsnivå på våra anställda med särskild inriktning på demens och palliativ omvårdnad. Vi arbetar ständigt med utveckling i våra verksamheter och arbetar kvalitetssäkrande med bl.a. egenkontroller.

Namnet Allegio kommer från latinets Legio som betyder ”utvalt manskap” – det är utifrån den devisen vi arbetar: vi vet att vi erbjuder de bästa tjänsterna när vi också har de bästa och mest engagerade medarbetarna!

Vi erbjuder omsorg och service till våra kunder genom biståndsbeslut eller som en RUT-tjänst. Utifrån kundens behov ser vi till att tillsammans utforma en trygg tjänst, som är anpassad utifrån behov och önskemål. Vi arbetar aktivt med kontaktmannaskap och för att tillgodose behov och rutiner hos våra kunder. På bästa möjliga sätt, prioriterar vi små arbetsgrupper med god kontinuitet. Vi har ett eget kvalitetsledningssystem och arbetar systematiskt med kvalitetssäkring i verksamheten – vi kan alltid bli bättre.

YYUMbQRG594pbGhV1gHa