Allmänspecialist till Valens läkargrupp

Publicerad 27 februari 2024
📍
Skåne, Trelleborg
🗓
Sista dag att söka: 27 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 80% till 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Beskrivning
Vi letar efter dig som är allmänspecialist och som vill ansluta till vårt fantastiska team.

Hos oss på Valens läkargrupp får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje. Vi ligger centralt beläget i Trelleborg. Till oss kommer du med buss eller tåg och för dig som kommer med bil finns gratis parkering. Vi som jobbar här är ett glatt gäng på ca 30 personer som tar hand om ca 8 500 listade patienter.

Hos oss är vardagen variationsrik och vi arbetar tillsammans som ett team kring våra patienter. Vi respekterar och stöttar varandra och vi vet att våra olikheter utvecklar oss - både i våra yrkesroller och som personer. Vår arbetsgrupp är trygg och stabil med ett tätt samarbete mellan de olika professionerna.  

 

Arbetsuppgifter
Ditt jobb kommer innebära att du tillsammans med de andra allmänspecialisterna och våra ST-läkare jobbar med mottagningsarbete, där vi arbetar med såväl planerade som akuta besök. Vi jobbar med lagom stora patientgrupper och alla läkare är i team med en sjuksköterska kring sina patienter. Kontinuitet, stabilitet och gemenskap är någonting vi värdesätter på Valens läkargrupp. Med en bra grund finns det tid i schemat och stora möjligheter att påverka.Kvalifikationer
Vi söker en positiv person med ett intresse för vårt uppdrag. Du uppskattar teamkänsla och vet att vi behöver varandra för att tillsammans bygga en helhet. För att vara aktuell för tjänsten måste du vara specialist i allmänmedicin och du bör ha förmåga att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med fokus på patienten och verksamheten. 

Det är viktigt för mig att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och dina kollegor och att du värnar om att hålla hög kvalitet i ditt arbete - alltid med ett helhetstänk och med patienten i fokus.

 

Vad erbjuder vi dig?
En stimulerande arbetsmiljö med möjlighet att utvecklas och lära sig av erfarna kollegor. En konkurrenskraftig lön och förmånliga anställningsvillkor. Möjlighet att arbeta med en bred patientbas och varierande fall. En välorganiserad och modern arbetsplats med stödjande kollegor. Inflytande i schema och arbetstider. Schemalagda läkarmöten varje vecka. Ostörd administrativ tid. Receptförnyelser och telefonkontakter på bokad tid i schemat. 

Dessutom erbjuder vi även följande: Kollektivavtal, närvarande chef, kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, frukost varje dag och en mycket trygg och härlig arbetsgrupp. 

 

Villkor
För att vara aktuell för den här tjänsten ska du vara utbildad allmänspecialist. Det är meriterande om du har arbetat på vårdcentral tidigare, men det viktigaste för oss är att du har rätt inställning. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Mottagning

Valens Läkargrupp är en fullt utrustad och väl bemannad vårdcentral, vilken har som målsättning att erbjuda bästa möjliga tillgänglighet, kontinuitet och vårdkvalitet. Personalgruppen består av ca 30 personer och vi har allmänläkare, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator och dietist. Vi har ca 8 500 listade patienter. Valens läkargrupp är en del av Prima Vård.

Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

Om5PI8OJ1evLBor9KrrO