Ambulanssjuksköterska till Norrbotten

Publicerad 22 februari 2024
📍
Norrbotten, Luleå
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du redo att axla en utmanande yrkesroll där din insats kan vara av yttersta vikt? Vi erbjuder en unik möjlighet som sträcker sig bortom de konventionella arbetsplatserna.


Just nu söker vi efter erfarna och högkvalificerade sjuksköterskor till alla våra ambulansverksamheter i Norrbotten. Vi finns och verkar i Kiruna, Gällivare, Pajala, Jokkmokk, Överkalix, Övertorneå, Arvidsjaur, Arjeplog, Kalix, Haparanda, Boden, Älvsbyn, Luleå och Piteå. Du kommer att arbeta i ett team av väletablerade och hängivna yrkesexperter som är fullt rustade för att hantera ansvarsfulla och krävande situationer.
Vi söker

För rollen ser vi att du har följande kvalifikationer:

- Utbildad sjuksköterska.

- Obligatoriskt B-körkort. Minst tre års sammanhängande körkortsinnehav.

- God fysisk kondition, med förmåga att utföra tunga lyft som kan förekomma i arbetet. Fystester kommer att genomföras som en del av anställningsprocessen.


Det är meriterande om du:

- Om du har specialistutbildning och tidigare erfarenhet av akutsjukvård eller ambulanssjukvård, är det ett stort plus.


Dina personliga egenskaper är avgörande. Vi älskar människor som kan samarbeta, är lyhörda och kan hantera även de mest stressiga situationerna. Du måste vara stresstålig, ha en förmåga att fatta snabba och kloka beslut samt kunna behålla ditt lugn i stressiga ögonblick. När du möter människor börjar du sprida förtroende och du gör allt med en professionell och förtroendeskapande attityd Vi uppmanar till kreativitet och nytänkande på Region Norrbotten där du tillsammans med andra har möjlighet att påverka ditt arbete. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper. 


Det här får du arbeta med

Inom ambulanssjukvården får du arbeta med en unik samhällsfunktion bestående av att dygnet runt arbeta med prehospital akutsjukvård där medarbetarna möter patienter i alla åldrar som drabbats av akut sjukdom eller skada. Ambulansbesättningen är ofta först på plats där du som ambulanssjuksköterska gör den första viktiga bedömningen, utför den mest akuta vården och har det medicinska ansvaret. Ni möter olika situationer och utmaningar där er insats kan vara avgörande för patienten och göra skillnad för andra människor. Som ambulanssjuksköterska arbetar ni i nära samarbete med varandra och andra yrkesprofessioner. Organisatoriskt är ambulanssjukvården en egen organisation men samverkar och integrerar med akutmottagningar och hälsocentraler.Det här erbjuder vi dig

- Introduktion och handledning inom ambulansen baserad på tidigare erfarenheter och personliga behov

- Det genomförs två länsgemensamma introduktionsveckor där du tillsammans med andra lär dig grunderna inom ambulanssjukvård

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Vi kan erbjuda dig fast anställning i olika omfattningar beroende på ort. Tjänsten är heltid och deltid. Arbetstiden är förlagd på dag- och natt tjänstgöring med jour. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Välkommen med din ansökan!

EU7C3rraYrtVAApdkGBC