Aneby kommun söker sjuksköterskor för sommarvikariat!

Publicerad 21 december 2023
📍
Jönköping, Aneby
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Du är mycket välkommen till hemsjukvården och Sociala avdelningen i Aneby kommun!

Aneby kommun är beläget på småländska höglandet med knappt 7000 invånare. Vår övergripande vision är Ett gott liv i en hållbar och växande kommun där vi tar avstamp i en värdegrund som bygger på Öppenhet, Utveckling och Ansvar. Vår ambition är att alltid vara lyhörda för framtiden och på så vis forma en effektiv verksamhet i framkant.

Nu söker vi dig som kan arbeta hos oss i sommar. Som sjuksköterska hos oss får du kollegor som tar ett stort dagligt ansvar för att vården fungerar. I den lilla kommunen har vi nära till varandra vilket underlättar kontakter och samverkan med andra professioner.
Hemsjukvården i Aneby kommun är organiserad i tre sjukskötersketeam, varav ett arbetar riktat mot vårt särskilda boende och två arbetar riktat mot ordinärt boende. Du kommer att utgå från Svartågården där alla distriktsköterskor och sjuksköterskor har sina kontor samlade. I och med att vi sitter nära varandra har vi möjlighet att stötta varandra och hjälpas åt i vardagen.

Läs mer om varför du ska jobba i Aneby kommun, vår värdegrund och dina framtida kollegor på vår hemsida: https://aneby.se/jobbahososs

ARBETSUPPGIFTER
Som tjänstgörande sjuksköterska ansvarar du både för den specifika och den allmänna omvårdnaden. Du har en central roll där planering, uppföljning, handledning av personal samt stöd och råd till anhöriga är viktiga arbetsuppgifter. Vi arbetar nära andra professioner bland annat arbets- och fysioterapeuter, i ett multiprofessionellt team. Vi utför insatser utifrån individens behov och patientens bästa.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att utföra medicinska bedömningar och planera vårdinsatser, administrera läkemedel, samarbeta med andra vårdgivare och professioner samt att dokumentera och rapportera i våra system.

Under sommaren erbjuder vi arbete på schema för veckorna 23-34 och vi ser gärna att du har möjlighet att arbeta minst fyra veckor. Då vår verksamhet bemannas dygnet runt alla dagar i veckan, finns det möjlighet till flexibla arbetstider. Vi kan erbjuda arbete dag-, kvälls- och nattetid. Vi erbjuder både timanställning och månadsanställning på heltid och deltid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad sjuksköterska. Som person är du positiv, trygg, stabil och ansvarsfull. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och du har lätt att anpassa dig till olika miljöer. Hos oss är du en viktig del av vårt sammanhängande team där dina egenskaper kommer att vara en tillgång, oavsett vilken roll du har.

B körkort är ett krav då tjänsten innefattar resor.

Vi tillämpar löpande rekrytering, så skicka in din ansökan så snart som möjligt för att säkerställa din chans att vara med och göra skillnad!

ÖVRIGT
Eventuell kontakt från rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

UDOm78cTI3D8cbYEfxLp