Är du arbetsterapeut och söker ett spännande uppdrag och nya möjligheter?

Publicerad 18 mars 2024
📍
Gävleborg, Bollnäs
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Då har du kommit helt rätt! Vi på Clustera söker arbetsterapeuter som vill utvecklas i sin roll, ingå i ett fantastiskt team och även förbättra sina anställningsvillkor.

Om oss

Clustera är en del av APM Group som startades 1994 i Australien. Koncernen har över 7500 medarbetare med verksamhet i 11 länder på mer än 800 platser runt om i världen. APM levererar tjänster med fokus på att få deltagare närmare en anställning och utbildning samt hjälper över en miljon människor varje år att leva ett bättre liv.

Vad innebär det att vara en del av Clusteras team?

Clustera är ett etablerat bolag där det är högt i tak och där kreativitet och nytänkande välkomnas. Vi ingår i en global koncern med lång erfarenhet från internationella matchningstjänster. Med stabil värdegrund vägleder vi i alla lägen. Vi söker ständigt efter nya duktiga medarbetare som delar våra värderingar och kan komplettera vår organisation.

På Clustera tror vi på människors förmågor och brinner för att stödja och lyfta människor. I arbetet möter vi människor där mötet med oss ska ha resulterat i motivation och inspiration till nya möjligheter för våra kunder och samarbetspartners, men även för oss själva och samhället.

Vad innebär tjänsten?

Det är en spännande tjänst där du kommer att möta en bred målgrupp. Som arbetsterapeut genomför du kartläggningssamtal med nya deltagare. Via samtalen kommer du att identifiera deras resurser och begränsningar för att kunna arbeta och även ta reda på vad som motiverar dem att återgå till arbete. Tjänsten, Steg Till Arbete (STA), är ett samarbete med Arbetsförmedlingen, där målet är att deltagarna ska få en arbetsträning och/eller anställning med hjälp av insatsen.

Efter kartläggningen genomgår deltagarna ett program/en modul under fem veckor. Du som arbetsterapeut arbetar utifrån en individuell planering med fokus på deltagarens resurser, samlade förutsättningar och stödbehov kopplade till olika arbetsmiljöer. Detta görs genom att observera deltagare i arbetsliknande miljöer. Du jobbar med sex deltagare samtidigt.

Instrument du kommer att arbeta med i kartläggningssamtalen är:
• Model of Human Occupation Screening Tool (MOHOST)
• Dialog om arbetsförmåga (DOA)
• Worker Role Interview (WRI)
Instrument du kommer att arbeta med under observationer:
• Assessment of Work Characteristics (AWC)
• Assessment of Work Performance (AWP)

Som arbetsterapeut har du en viktig roll och ingår i ett team tillsammans med arbetskonsulenter som arbetar med samma deltagare. I tjänsten ingår även dokumentation, planering och att utvärdering av resultat. För att trivas i rollen behöver du vara flexibel, ha förmåga att arbeta självständigt såväl som i team och vara van att arbeta med en bred målgrupp. Vi ser gärna att du har intresse av att nätverka.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Behörighetskrav

Legitimerad arbetsterapeut av Socialstyrelsen.
Utbildning i instrumenten:

• Model of Human Occupation Screening Tool (MOHOST)
• Dialog om arbetsförmåga (DOA)
• Worker Role Interview (WRI)
• Assessment of Work Characteristics (AWC)
• Assessment of Work Performance (AWP)

Legitimation och utbildningsbevis ska kunna uppvisas innan anställning. Saknar du något instrument kan vi titta på utbildning i instrumentet.

Behärskar svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i Clusteras framgång! Personal på Clustera är organisationens viktigaste resurs och därför är det självklart att erbjuda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. Tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan fortsätta att utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Placering: Bollnäs
Antal tjänster: 2 tjänster
Anställning: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Anställningsvillkor: Mycket bra lönevillkor
Tjänst: Heltid eller deltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vid frågor om tjänsten, kontakta:

Rekryterande chef Norrland:
Camilla Bergström
T: 070-6643131
E: camilla.bergstrom@clustera.se

Samordnare Steg till Arbete:
Siri Gillberg
E: siri.gillberg@clustera.se

9qFj67ffnA2meGoz9G4G