Är du pensionär? Socialförvaltningen i Tibro behöver dig i sommar!

Publicerad 24 januari 2024
📍
Västra Götaland, Tibro
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du pensionär och har tidigare arbetat inom vård och omsorg eller funktionsnedsättningsområdet? Nu söker vi dig med din värdefulla kompetens och erfarenhet till vår verksamhet sommaren 2024. Kom och gör skillnad med oss!

Tibro är en västsvensk kommun med drygt 11 000 invånare som präglas av engagemang och samverkan. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Här finns en medskapandekultur och en samarbetsanda som sticker ut.

Tibro kommun, som är Tibros största arbetsgivare, jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder invånarna en mycket uppskattad kommunal service. Med ledorden tillsammans, hållbart och nära strävar vi efter att forma ett hållbart samhälle socialt, ekonomiskt och klimatmässigt. Med engagemang, omtanke, samverkan och handlingskraft löser vi framtidens utmaningar och skapar mervärden tillsammans!

ARBETSUPPGIFTER
Vårt uppdrag är att ge bra service och trygghet till våra brukare genom att aktivera, stötta, skapa socialt sammanhang och ge god omvårdnad.

Samtliga semestervikarier erbjuds heltidsarbete, med undantag för semestervikariat inom personlig assistans. Är du dock intresserad att arbeta deltid finns det den möjligheten.

Vi behöver dig som semestervikarie i huvudsak under följande perioder:

• Period 1: v. 26-29
• Period 2: v. 30-33

Din kompetens är efterfrågad inom många av våra olika verksamhetsområden inom Socialförvaltningen, allt från äldreboenden, hemvården, funktionsnedsättningsområdet (LSS) och personlig assistans.

Ange tydligt i din ansökan vilket område du är intresserad utav.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker har utbildning inom vård och omsorg eller har annan lämplig utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för uppdraget. Ange ditt intresseområde i din ansökan.

Det är meriterande om du tidigare har haft delegering.

Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Dina främsta egenskaper är att du har ett bra bemötande, är trygg i dig själv och kan bemöta samt förstå brukarens behov.

Rekrytering kommer att ske löpande under annonseringsperioden.

ÖVRIGT
Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar därför vänligt men bestämt nej till att bli kontaktad av rekryteringsföretag.

hK94LT5gt1Fjcmk6vyLY