Är du vår nya fysioterapeut till Östersunds Djursjukhus?

Publicerad 14 mars 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Östersund
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.

För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Är du legitimerad fysioterapeut? Älskar du att fjällvandra och åka skidor? Söker du en trevlig arbetsplats med härliga kollegor där du blir inbjuden till afterwork? Då kanske du är den vi söker!

 

Östersunds Djursjukhus är ett dygnet-runt öppet djursjukhus med ca 70 medarbetare. Sedan februari 2022 är vi en del av IVC/Evidensia. Vår målsättning är att leverera högkvalitativ djursjukvård med hög tillgänglighet och med omsorg och omtanke om våra medarbetare, våra patienter, våra djurägare och vår omvärld.  Djursjukhuset är en viktig remissinstans i norra Sverige och vi erbjuder avancerade ortopediska och kirurgiska ingrepp samt intensiv- och stationärvård dygnet runt i våra fina lokaler. Vi har ett nära samarbete med Ejra Djurklinik och Åre djurklinik där vi hjälps åt med bemanning och fortlöpande har gemensamma internutbildningar för att utveckla vår kompetens.

Om jobbet:

Vi söker nu en rehab sköterska för ett vikariat men med möjlighet till fast anställning. Ditt arbete kommer att vara varierande med att arbeta med olika typer av rehabilitering av patienter i samband med skador och efter operationer men också kroniska sjukdomar i leder och muskulatur. Vi bedriver även friskvård i förebyggande syfte.

Vad erbjuder vi?

Då våra medarbetare är det viktigaste för oss anstränger vi oss för att göra det där lilla extra; vi har bland annat ett generöst friskvårdsbidrag på 3000 kr per år, massagestolar på klinikerna, ansluten till företagshälsovård mm. Vi satsar mycket på internutbildning för att alla ska ges möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll, vi har bland annat ortopedironder och rehab-ronder varje vecka och gemensam sköterskeakademi varje månad. Inom Evidensia finns även ett stort utbud av kurser, utbildningar, artiklar med mera att tillgå på intranätet. Vi arbetar med medarbetarskap för att tillsammans skapa en trivsam, inkluderande och hållbar arbetsmiljö där vi har lätt till skratt och stöttar varandra i vardagen. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig inkluderad i verksamhetsutvecklingen och ha möjlighet att påverka sin arbetsmiljö.

Vem söker vi?

Nu söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut eller motsvarande, som vill ha en utvecklande och stimulerande arbetsplats, som tillsammans med fantastiska kollegor vill vara en del av en framgångsrik och spännande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och flexibilitet. Du har lätt för att ingå i team och är lösningsorienterad. Du arbetar självständigt med dina rehab patienter och vi ser det som meriterande om du är djurvårdare eller legitimerad djursjukskötare. Tjänsten kan komma att innehålla andra arbetsuppgifter på kliniken.

Ort: Östersund

Tjänst: vikariat med möjlighet till tillsvidaretjänst

Omfattning: Heltid eller deltid

Sista ansökningsdag: 2024.04.30 - Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För information och ansökan:
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Klinikchef Mirja Karlsson på mirja.karlsson@evidensia.se

Har du frågor om hur det är att arbeta här är du välkommen att kontakta medarbetare leg. dss Martina på martina.persson@evidensia.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Evidensia Djursjukvård erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige arbetar våra engagerade team med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Idag ingår Evidensia i IVC Evidensia som består av cirka 1500 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz, Nederländerna, Frankrike, Irland och Storbritannien. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt. Tillsammans gör vi Evidensia – för djurens bästa varje dag.

6W0CQEiEaELUePramHvB