Är du vår nya vikare i hemtjänsten - som också vill jobba under sommaren?

Publicerad 2 februari 2024
📍
Skåne, Hörby
🗓
Sista dag att söka: 14 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Hörby kommun med 15 700 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.


Vi söker nu sommarvikarier till våra hemvårdsområden. Om du letar efter ett meningsfullt jobb och är intresserad av att stötta och hjälpa andra människor är detta jobbet för dig!
Som omsorgsbiträde/undersköterska hos oss i Hörby ansvarar du för att ge våra brukare omsorg med att ha brukaren i centrum.


ARBETSUPPGIFTER
I Hörby kommun arbetar vi med teambaserad vård och omsorg vilket innebär att du tillhör ett team bestående av undersköterskor, hemvårdare, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut. I teamet arbetar vi samlat med brukaren i fokus. Vi är i framkant när det gäller den digitala utvecklingen/e-hälsa inom äldreomsorgen och använder bland annat digitala lås, mobilt planeringssystem, inköp via iPads samt mobil HSL-signering.

Som omsorgsbiträde/undersköterska är du brukarens förlängda arm och hjälper och stöttar med det personen inte längre klarar av på egen hand i sin vardag. Arbetsuppgifterna är varierande och du utför både omvårdnadsarbete så som stöttning med hygien, klädsel, måltider och serviceinsatser som städ, inköp och tvätt samt sociala insatser. Det kan även vara insatser som promenad och social samvaro. Du kommer även att få delegering från våra sjuksköterskor och rehabpersonal för att kunna utföra medicinska uppdrag och insatser så som läkemedelsgivning och rehabiliteringsträning. Jobbet är utvecklande och låter dig ta mycket ansvar. Som person är det viktigt att du kan ge av dig själv och arbeta både i team och självständigt. Arbetstiderna är förlagda dag- och kvällstid både vardag och helg.
Som sommarvikarie hos oss får du erfarenheter för livet, skapar värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda livshistorier.


KVALIFIKATIONER
Du måste vara 18 år eller äldre.
Vi söker dig som har ett stort intresse av att arbeta med människor. Har du utbildning eller erfarenheter av tidigare omvårdnadsarbete är det ett plus, men du kommer långt om du som person är nyfiken och har en vilja att lära dig nya saker. Som person ska du vara trygg i dig själv och du tar ansvar för dina handlingar. Du ska vara stresstålig och flexibel i ditt arbete och du har en positiv inställning till jobbet inom äldreomsorgen. De praktiska kunskaperna får du genom introduktion och bredvidgång.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både när det gäller tal och skrift. Du behöver också ha god datorvana då dokumentation sker i IT-system.

Vi tillämpar löpande urval.

Vi ses fram emot att läsa din ansökan!


ÖVRIGT

Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras in innan erbjudande om anställning kan ges.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!

GmSyv8KSMDahsTTbr92K