Arbeta inom hemtjänsten i sommar!

Publicerad 21 mars 2024
📍
Västra Götaland, Tanum
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Säsongsanställning
11 dagar - upp till 3 månader
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Beskrivning
Omsorgsförvaltningen söker sommarpersonal till hemtjänsten.

Tjänsterna är semestervikariat under perioden juni till augusti med möjlighet att fortsätta på timmar under hösten. 

Arbetsuppgifter
Arbetet i hemtjänsten innebär att inom ramen för biståndsbeslut enligt Socialtjänstlagen ge god omsorg och service till brukare i deras eget hem. Du utför också hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation av eller instruktion från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. Arbetet är förlagt dag- och kvällstid. Tjänsten är dagsläget i hemtjänsten, men anställningen gäller för Tanums kommun och det innebär att du kan bli förflyttad till annan del av verksamheten om behoven förändras

Kvalifikationer
För att anställas som vårdbiträde ser vi gärna att du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, men vill också att du har en god samarbetsförmåga och att du som person trivs med att arbeta i någon annans hem. För att klara av arbetet på ett tillfredsställande sätt måste du ha en god planeringsförmåga, vara flexibel och självständig. Du måste köra bil i tjänsten, därför är körkort ett krav.

För att anställas som undersköterska behöver du ha ovanstående kvalifikationer samt Omvårdnads- programmet undersköterska samt  godkända betyg i svenska 1 och samhällskunskap på gymnasienivå. En  fördel är om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom samt psykiatri. Datorvana krävs då dokumentation sker genom IT-systemet Treserva. 

Krav på att du har skyddad yrkestitel som undersköterska eller omfattas av övergångsbestämmelserna för att erbjudas tjänst som undersköterska.

Villkor
Du är välkommen med frågor till enhetschef Cecilia Tillander 0525-184 24 eller enhetschf Malin Sandberg 0525-182 66. Fackliga företrädare nås på telefon 010-442 94 31. Vi vill ha din skriftliga ansökan med cv och betyg senast 2023-04-30. Rekryteringsarbetet kommer att påbörjas löpande under ansökningstiden.


Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Tanums kommun - den vidsträckta kommunen vid havet! Tanums kommun är till ytan Bohusläns största kommun med små kända kustsamhällen som Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Tanum ligger strategiskt ca 1,5 h bilväg från Göteborg och Oslo. Tanums kommun är kommunens största arbetsgivare med fler än 1300 medarbetare fördelat på flera hundra olika yrkesroller. Tillsammans ger vi god service och skapar bra dagar för Tanumsborna. Hos oss får du jobba med sånt som är viktigt på riktigt. Vi är livskvalitet.
Läs mer om hur det är att bo och verka i Tanum.
https://www.nykommun.se/kommun/tanum/


Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram, kompetensutveckling och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.
https://www.tanum.se/naringslivarbete/arbetsmarknad/ledigajobbikommunen/formanerochmojligheterforanstallda.4.2cfe40f718529bcf8d191c9.html

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annons- och bemanningsföretag i rekryteringen. 


 

BIg6J3DBrCs2lZM1Zuc1