Arbetsterapeut

Publicerad 6 mars 2024
📍
Västerbotten, Vilhelmina
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Beskrivning
Vi söker nu en arbetsterapeut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100%. 

Tjänsten är placerad på vår medicinska enhet som ansvarar för hälso- och sjukvården och rehabilitering, som utförs av sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut i kommunens särskilda boenden, dagliga verksamheter eller hemma hos invånare som har svårigheter att uppsöka hälsocentral.

Schema, helgfri vecka med flextidsavtal.

Bor du inte i Vilhelmina idag? Inga problem! Om du får anställning hos oss kan du under tre månader bo kostnadsfritt i ett möblerat rum i kommunens tidigare elevhem. Du får en god start som Vilhelminabo och kan under denna tid leta efter ditt permanenta hem. Läs mer genom att klicka https://www.vilhelmina.se/kommun-och-politik/lediga-jobb/testa-vilhelmina/ och fråga rekryterande chef om denna möjlighet att testa Vilhelmina.

Arbetsuppgifter
Utföra yrkesspecifika insatser som tillvaratar, upprätthåller och förbättrar funktion och resurser hos äldre och personer med funktionsnedsättning inom kommunala hälso- och sjukvården på särskilt boende och inom hemsjukvården. Arbetet innebär även handledning av personal samt utskrivning av personliga hjälpmedel. I arbetet ingår även att vara behjälplig vid rekvirering av arbetstekniska hjälpmedel. Du ska arbeta efter socialnämndens mål och riktlinjer samt upprättade verksamhetsmål.

Du har ansvar för att göra bedömningar och förskrivningar inom rehabilitering samt att handleda och utveckla medarbetare i vardagsrehabiliterande arbetssätt.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Villkor
För denna tjänst krävs B-körkort. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter med vilja, mod och glädje. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska och samisk kultur kan vara meriterande.


I Vilhelmina kommun kan du kombinera din ordinarie tjänst med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten för mer information kring arbetet som deltidsbrandman.


Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I8ehgUvTj2s148CJulI9