Arbetsterapeut

Publicerad 5 mars 2024
📍
Halland, Halmstad
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendo Nissastrand och Nissabogatan/Westerbergsgatan är två särskilda boende beläget i Halmstad. Vi har 72 lägenheter fördelade på 3 våningsplan på Nissastrand, Nissabogatan /Westerbergsgatan har 113 lägenheter fördelat på 6 våningsplan med inriktning både demens och somatik. Nu söker vi engagerad arbetsterapeut till vårt REHAB team. Du kommer att arbeta tillsammans med en fysioterapeut.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten är en provanställning på 40 timmar/vecka, dagtid som går över till tillsvidare tjänst efter 6 månader. I den här rollen är du en del av äldreomsorgens rehabteam och tillsammans med fysioterapeut ansvarar du för att tillgodose de boendes behov av rehabilitering och hjälpmedel. Du identifierar den boendes rehabiliteringsbehov och bedömer genomförandeförmåga kring personlig vård och aktiviteter. Insatserna planeras tillsammans med den boende och i samarbete med sjuksköterska och omvårdnadspersonal. Du handleder även övriga medarbetare i förflyttning och användande av hjälpmedel. Du erbjuds ett omväxlande arbete där du har en viktig del i att erbjuda våra boende trygghet och en meningsfull tillvaro. Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut.

- Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning 80-100%

- Arbetstider dagtid måndag till fredag

- Tillträdesdatum är enligt överenskommelse

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, har yrkeserfarenhet och ett intresse för äldreomsorgen. Som person är du ansvarstagande, självständig och ödmjuk med förmågan att prioritera.

På våra boenden får du ett omväxlande arbete där du dels arbetar långsiktigt för att öka livskvaliteten för de boende men där det är också du som gör bedömningar och fattar beslut om åtgärder.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Det här kan vi erbjuda dig

- Stort utbud av arbetsplatser & yrkesroller

- Utbildningar

- Utvecklingsmöjligheter

- Karriärvägar

- Personalförmåner

- Trygga anställningsvillkor

- Digitala arbetsverktyg

- Ambitiöst & strukturerat kvalitetsarbete

- Platt organisation med korta beslutsvägar

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att utvecklas.

All vår omsorg utgår från mänskliga möten - stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.

Attendos ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp.

Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Kyrw3uQuFJ4KfD84x7Us