Arbetsterapeut Capio Rehab Gårda

Publicerad 20 mars 2024
📍
Västra Götaland, Göteborg
🗓
Sista dag att söka: 20 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss
Capio Rehab Gårda är en del av Capio Närsjukvård och ingår i Västra Götalandregionens Vårdval Rehab. Vi är en ung arbetsplats som etablerades 2019 idag bestående av sex fysioterapeuter och en arbetsterapeut. Vi jobbar varje dag för patienten och för varandra och har ett mycket nära samarbete med Capio Vårdcentral Gårda som finns i samma byggnad. Vår mottagning ligger i centrumområdet Gårda i Göteborg, alldeles bredvid Svingeln och ett lite längre stenkast från Centralstationen.

Din roll
Att arbeta som arbetsterapeut hos oss innebär att du får jobba med självständiga undersökningar och behandling av patienter. Vi erbjuder också olika former av gruppverksamhet för våra patienter där vi ser arbetsterapeuten som en mycket värdefull kompetens. Vi har även regelbundna hembesök och digitala besök - allt för att våra patienter ska få så god tillgänglighet till oss som möjligt. Vi jobbar också mycket i team ihop med de yrkeskategorier på vårdcentralen vi samverkar med, t ex läkare, psykolog och specialistsjuksköterskor.

Vi erbjuder dig
En arbetsgrupp med ett ständigt driv framåt. Vi lär oss dagligen av varandra och samverkar i alla lägen för att kunna utvecklas i våra yrkesprofessioner samt ge patienten den allra bästa förutsättningen för den bästa behandlingen. Kompetensutveckling ser vi som en viktig del i din och enhetens utveckling. Dessutom:

Kollektivavtal
Närvarande chef och biträdande chef
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost dagligen
Träning på arbetstid

Om dig
Vi söker dig, legitimerad arbetsterapeut, som är trygg i både person och profession, samt har ett patientcentrerat arbetssätt och vill dela med dig av din personlighet i en fantastisk arbetsgrupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete inom Vårdval Rehab.

Övrig information
Tillsvidareanställningar inom Capio Närsjukvård inleds alltid med sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2024-04-20

6CG0ixukDYZPENk0kuIX