Arbetsterapeut

Publicerad 8 mars 2024
📍
Skåne, Lund
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Agaten Hemtjänst AB är idag en av Lunds ledande privata utförare av tjänster inom SOL och HSL. Vi har idag ett 80-tal glada, engagerade och professionella medarbetare som alltid strävar efter att leverera högsta möjliga värde och livskvalité för våra kunder där många är äldre och/eller i behov av god omsorg och stöd. Vår värdegrund utgår från orden professionell, engagerad och personlig.

Om rollen

Agaten är en organisation i utveckling och verksamheten växer. Därför söker vi nu en arbetsterapeut som vill vara med och arbeta i en teambaserad verksamhet med våra kunder och närstående som utgångspunkt. Som arbetsterapeut kommer du tillsammans med sjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeut att hjälpa och stötta våra kunder som bor i ordinärt boende att få en så bra hemmiljö och livskvalitét som möjligt.

Kvalifikationer

Du har våra kunder och närstående i fokus där delaktighet och inflytande är en självklarhet för dig i samklang med Agatens vision och värdegrund. Du ser till helheten i organisationen och är strukturerad, tydlig, kommunikativ, prestigelös och målmedveten. Du är legitimerad arbetsterapeut.

Urval kommer att ske fortlöpande under rekryteringsperioden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningens omfattning: Enligt överenskommelse

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

j9jvMJA5c0vIpczSXTU3