Arbetsterapeut Ortopedi Capio S:t Görans Sjukhus

Publicerad 25 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Capio S:t
Görans Sjukhus

På Capio S:t
Görans sjukhus arbetar du i händelsernas centrum, på ett ”lagom” stort sjukhus
med stark vi-känsla, cirka 2 500 stolta medarbetare och nöjda patienter. Vi är
ett sjukhus med hög kvalitet, väl fungerande organisation med korta
beslutsvägar och chefer som är närvarande i vardagen. Vi vill alltid utvecklas,
ge en bättre och effektivare vård till patienterna men också ta hand om dig, ta
tillvara dina idéer, din kompetens och hjälpa dig att utvecklas.

Om oss

Vi är 5 arbetsterapeuter och 13 fysioterapeuter som ansvarar för rehabilitering av Ortopedklinikens patienter. Det är en grupp med stort kunnande som genomsyras av viljan att hela tiden bli bättre och leverera förstklassig vård. Vi har ett tätt samarbete med övriga professioner och strävar efter att arbeta teamorienterat. Regelbundet anordnas internutbildningar, gemensam frukost och andra aktiviteter för att främja arbetsglädje och god gemenskap.

Din roll

Du kommer vara anställd på Ortopedkliniken och arbeta på våra två ortopedkirurgiska avdelningar. Den ena med akuta ortopediska åkommor, och den andra med elektiv kirurgi. Du medverkar i bedömning av ADL-förmåga och rehabiliteringsbehov samt ansvarar för förskrivning av hjälpmedel. Det kan bli aktuellt att handleda studenter. I arbetsuppgifterna ingår även att vara aktiv i vårt förbättringsarbete. På vår klinik finns även en öppenvårdsmottagning för handrehabilitering. Vid eventuell förlängning av tjänsten kommer du att få möjlighet till utbildning inom handrehabilitering och följa upp patienter efter handskador polikliniskt.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag och fri tillgång till vårt gym, intern kompetensutveckling och frukost varje fredag.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för ortopedi. Som person är du strukturerad och självständig. För denna anställning förväntas du besitta personliga egenskaper som samarbetsförmåga, stresstålighet, nyfikenhet och flexibilitet. Du uppskattar arbete i team men har också förmågan att ta egna initiativ, prioritera och driva arbetet framåt självständigt.

Villkor

Vikariat, tidsbegränsat. 100%. Startdatum enl överenskommelse. Slutdatum juni-25 med möjlighet till förlängning. Vi arbetar löpande med urvalet vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2024-04-21.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta
rekryterande chef Maria Stauffer. Kontaktuppgifter finns nedan. Vi ser fram
emot din ansökan!


Publicerat: 2024-03-13

Sista ansökningsdag:2024-04-21

rwjt8Lb1rspgKQaDvpgB