Arbetsterapeut sökes till Gutasund, Norlandia Äldreomsorg

Publicerad 26 januari 2024
📍
Uppsala, Uppsala
🗓
Sista dag att söka: 14 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg tillsammans med oss? Är du arbetsterapeut och har ett stort engagemang och en vilja att bidra till att våra boende får en kvalitativ vård och omsorg? Vill du ha flexibel arbetstid? Då är du vår nya kollega!Beskrivning av tjänsten som arbetsterapeut:

Vi söker nu en arbetsterapeut till Gutasunds äldreboende. Gutasund erbjuder 72 lägenheter fördelade på 4 våningsplan med inriktning för personer med demenssjukdom och somatik. Dina arbetstider är förlagda vardagar mellan kl. 8-16. En arbetsterapeut inom Norlandia är en värdefull nyckelperson och vi söker dig som är skicklig i din yrkesroll och som tycker om att möta människor i olika situationer. Du kommer ingå i team tillsammans med sjuksköterska, fysioterapeut, läkare och chef.

Arbetsuppgifter: Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att ansvara för att göra arbetsterapeutiska utredningar, bedömningar och åtgärder. Bedömningar och arbetet görs utifrån rehabiliterande och funktionsbevarande omsorg samt efter den äldres behov, önskemål och resurser. Du ansvarar för utprovning och förskrivning av medicintekniska produkter samt hjälpmedel. Du kommer, vid behov, att tillsammans med fysioterapeut hålla i ergonomi- och förflyttningsteknik utbildningar för personalen. Du arbetar med omtanke i allt du gör med stort eget ansvar och har förmågan att prioritera och leda andra även vid förändrade omständigheter. Flexibilitet och kollegialt samarbete är av stor vikt i uppdraget.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper:
- Legitimerad arbetsterapeut
- Tidigare erfarenhet som arbetsterapeut inom äldreomsorg (starkt meriterande)
- Tidigare erfarenhet av äldreomsorg (meriterande)
- Du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift

För att lyckas i rollen tror vi att du är en serviceinriktad person som trivs med att samarbeta med andra samt har en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån mottagaren. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och delar vår värdegrund ( www.norlandia.se (http://www.norlandia.se/)).

Vi erbjuder dig:

- Kompetensutveckling

- Flexibel arbetstid

- Friskvårdsbidrag

- Rabatter och erbjudande på våra hotell och stuganläggningar samt rabatt på Norwegianflyg

Om Norlandia Äldreomsorg
Vi är ett familjeägt företag med mer än 15 års erfarenhet av äldreomsorg. Vi erbjuder spännande arbetsplatser från Boden i norr till Malmö i söder. I dagsläget driver vi ett 50-tal äldreboenden med huvudkontor i Stockholm och ett ekonomi- och lönekontor i Skene. Våra ledord Gott liv - varje dag innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.

Övrig information
Anställningsform: Vikariat tom 2024-12-31, chans till fast anställning

Omfattning: 75% eller enligt överenskommelse

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-02-18

Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Alfred Lagerfelt

Telefonnummer: 010 130 38 88

E-postadress: Alfred.lagerfelt@norlandia.comVarmt välkommen med din ansökan!

qR2nuBWRXSBfSyFVTMX6