Arbetsterapeut, sommarvik

Publicerad 22 januari 2024
📍
Västerbotten, Nordmaling
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut för sommarvikariat inom kommunens Hälso- och sjukvårdsteam (HSL enheten).

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplatsen
Hälso- och sjukvårdsenheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter samt rehabiliteringsassistenter. Vi arbetar med patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå i hemmet, både inom särskilt och ordinärt boende samt
funktionshinderomsorgen.

Rollen
I arbetsuppgifterna ingår att samverka i team där hälso- och sjukvårdspersonal tillsammans arbetar med att ge god vård, omsorg och rehabilitering. Du arbetar bland annat med:
• Bedömning och träning av ADL förmåga
• Funktions- och aktivitetsbedömning, utredning, råd och stöd
• Utprovning och förskrivning av hjälpmedel
• Samverkan med andra vårdgivare
• Handleda och stödja anhöriga och vårdpersonal
• Intygsskrivning samt bedömning gällande bostadsanpassning
• Dokumentation

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut.

Körkort för bil med manuell växel krävs. 

Arbetet kräver att du kan arbeta självständigt och har förmåga att göra bedömningar och fatta beslut. Du behöver även ha förmåga att planera och organisera din arbetsdag på ett självständigt och effektivt sätt. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera och föra skriftlig dokumentation på svenska. Stor vikt läggs vid Din personliga lämplighet.

Anställningen
Vikariat, 100 %. Tillträde enligt överenskommelse (senast 17 juni) och till och med 31 augusti..

 

Om Nordmalings kommun

Nordmaling har ett utmärkt läge, alldeles vid kusten mellan Umeå och Örnsköldsvik med E4 och Botniabanan helt nära. Här finns all offentlig service du kan önska, fina motionsanläggningar och en trygg och lugn miljö. Närheten till hav, skog och älv och ett rikt föreningsliv ger stora möjligheter till en aktiv fritid för både stor och liten.


Arenor, köpcentra och kulturhus finns i Örnsköldsvik i söder och Umeå i norr, bägge mindre än 30 min bort med Botniabanan. Vi är helt enkelt centrum mellan städerna!


Nordmalings kommun har cirka 7100 invånare, och 650 medarbetare som gör ett viktigt jobb för att erbjuda invånarna god service och livsmiljö. Nordmalings kommun är en del av Umeåregionen.


Jobba som räddningstjänstpersonal i beredskap

I kommunen finns ett stort behov av att förstärka räddningstjänsten, varför vi ser det som positivt att även kunna arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap.


Annonsering

Nordmalings kommun gör val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd vid varje rekrytering och kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd i samband med denna annons.

4mLoJgwPydkNay1q4b3a