Arbetsterapeut till Capio rehab Kvillebäcken

Publicerad 14 mars 2024
📍
Västra Götaland, Göteborg
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss
Capio rehab Kvillebäcken är en del av Capio Närsjukvård och ingår i Västra Götalandsregionens vårdval rehab. Vi är ett härligt team bestående av nio fysioterapeuter och två arbetsterapeuter med bred kompetens och stort engagemang. Vår mottagning ligger i Kvillebäcken i närheten av goda förbindelser till kollektivtrafiken. Capio rehab är en del av Capio vårdcentral Kvillebäcken och genom teamarbete med läkare och övrig personal gynnas både patienter och medarbetare.

Din roll
Arbetet som arbetsterapeut hos oss innebär självständiga undersökningar, bedömningar och behandlingar av patienter. Vi erbjuder även olika typer av gruppverksamhet för våra patienter, så om du har intresse och kompetens för detta finns möjlighet till sådant arbete. Vi arbetar även med hembesök samt digitala besök.

Att arbeta inom primärvården innebär att du träffar patienter med mycket varierande diagnoser och problematik, så du bör känna dig trygg i både bedömningar samt ett arbete med kroniska diagnoser. På Capio Kvillebäcken har vi en stor tilltro till varje professions unika kompetens och en ambition att ligga i framkant avseende arbetssätt. Vi har ett nära samarbete med kollegorna på vårdcentralen och arbetet präglas av teamsamverkan samt inter- och intrakollegialt lärande.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en arbetsgrupp med glatt humör och en vilja att utveckla vården för våra patienter. Vi är flexibla med tjänstens omfattning och ser fram emot ansökningar från dig som vill arbeta heltid eller deltid.

Vi erbjuder dessutom:

Kollektivavtal
Närvarande chef
Kompetensutveckling, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
Frukost varje fredag
En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig
Du som söker är legitimerad arbetsterapeut och är trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från mottagningsarbete och om du har arbetat inom vårdval rehab tidigare är det meriterande. Som person är du trygg, positiv och empatisk och har förmågan att kunna organisera ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett helhetstänk med patientens behov i fokus. Körkort är önskvärt då vi utför hembesök.

Övrig information:

Tjänsten är ett vikariat till och med augusti 2025.

Sista ansökningsdag:

2024-04-30

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Fv4yMS8qFg5thjZLH6PK