Arbetsterapeut till Haparanda Hälsocentral

Publicerad 15 mars 2024
📍
Norrbotten, Haparanda
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
På Haparanda hälsocentral arbetar vi för att erbjuda vår befolkning en god, trygg och tillgänglig vård. Allt från det akuta till det primära och förebyggande samsas under samma tak. Vi är ett glatt och positivt gäng som stöttar och tar hand om varandra.Om du vill ha ett varierende, utvecklande och spännande arbete som du själv är med och bygger upp – är du person vi söker!
Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt B-körkort. Meriterande är om du har några års erfarenhet av yrket och tidigare erfarenheter från primärvården samt kunskaper i finska språket. Som person ska du vara flexibel, kreativ, mogen och har en bra helhetssyn. Vi förutsätter att du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Vi kommer och lägga stor vikt på personliga egenskaper.
Det här får du arbeta med

Att arbeta hos oss innebär att du har ett spännande, lärorik, varierat och ansvarsfullt uppdrag. Dina arbetsuppgifter är att utreda och behandla patienter med olika funktionsförmåga och aktivitetsförmåga. Vanliga tillstånd som arbetsterapeut möter är personer med kognitiv svikt, nedsatt handfunktion, smärta och stressproblematik. Arbetet innefattar även förskrivning av en del hjälpmedel.
Det här erbjuder vi dig

-En arbetsplats med trygg, kompetent och positiv personalgrupp med fokus på framtid och nära vård

- Arbete i en verksamhet som ligger i framkant gällande utveckling, förändring och digitalisering   

- Utvecklings- och karriärmöjligheter där du får vara med och skapa framtidens hälsa och vård

- Hälsofrämjande arbetsplatser med tillgång till friskvårdsaktiviteter och friskvårdsbidrag

- Länk till våra förmåner: https://www.norrbotten.se/sv/jobba-hos-oss/anstallningsvillkor-och-utveckling/


Information om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid måndag-fredag. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan!

Mor0gyyrihny3zDyJ3b6