Arbetsterapeut till Hemtjänst Norra Tierpskommun

Publicerad 1 februari 2024
📍
Uppsala, Tierp
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Tierp är en kommun med en organisation i rätt storlek för dig som vill ha nära till chef, kollegor, politik och kunder. Här finns utrymme för både personlig utveckling och samverkan i organisationen.

Vår kommun erbjuder varierande boendemiljöer, havsnära natur, historia, kultur och god service. Tierp har Stockholm, Uppsala och Gävle inom pendlingsavstånd och erbjuder också möjlighet att arbeta delvis på distans.

Våra värderingar är viktiga och tillsammans arbetar vi för att förverkliga våra värdeord: respekt, ansvar, kundfokus, mod och framtidstro.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, där B-körkort är ett krav. Du kommer att vara placerad i ett hemsjukvårdsteam tillsammans med fysioterapeut, fysioterapiassistent, sjuksköterska, enhetschef och hemtjänstpersonal. Du kommer att ha ditt kontor och utgå från Karlholm. Ditt arbetsområde kommer att vara i Karlholm-Skärplinge-Hållnäs vackra omgivningar vid havet.

Som Arbetsterapeut hos oss på Hemtjänst Norra är du med och skapar förutsättningar för våra brukare att leva så självständigt, delaktigt meningsfullt liv som möjligt med utgångspunkt i det egna hemmet. Du kommer att göra bedömningar av aktivitets och funktionsförmåga samt insatser som tex träning och behandling. Det ingår även att utföra utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt arbeta preventivt för att upprätthålla god hälsa och minskad risk för fall.

Tillsammans med teamet handleder och utbildar omvårdnadspersonal i bland annat ergonomi och förflyttningsteknik.

Vi har flexavtal och friskvårdsbidrag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut. Det är meriterande att du har erfarenhet av äldreomsorg och hemrehabilitering. Du behöver kunna strukturera ditt arbete självständigt och samtidigt kunna samarbeta väl i teamet.
Tierps kommun hör till finskt förvaltningsområde. Om du utöver våra övriga kompetenskrav även talar finska, kan det vara en merit.
Tillträde enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.
Intervjuer och rekrytering sker fortlöpande.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

8GymcREs3FyyppipkWdV