Avonova Hälsa söker legitimerad psykolog till Skaraborg

Publicerad 26 mars 2024
📍
Västra Götaland, Lidköping
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vi leder vägen till ett hållbart arbetsliv – varje dag 

 
Avonova är Nordens ledande aktör inom företagshälsa och ledarutveckling.

Med bred kunskap och stort engagemang hjälper Avonova organisationer och dess medarbetare att bli mer hållbara, kommunicera effektivare och må bättre. Hälsa och arbetsmiljö är avgörande faktorer för att skapa långsiktigt framgångsrika organisationer. Våra 1300 medarbetare på 170 orter levererar varje dag hälsotjänster över hela Norden. Våra kunder finns inom såväl offentlig som privat sektor.  

 

Är du vår nya psykolog?

Som legitimerad psykolog hos oss är du ett stöd till våra kunder inom området psykologiskt stöd, rådgivning och behandling samt inom organisatorisk och social arbetsmiljö. Med din erfarenhet och expertkunskap hjälper du våra kunder utifrån ett individ-, grupp- och organisationsperspektiv, i nära samarbete med företagsläkare, företagssköterskor, ergonomer/fysioterapeuter och andra professioner. Meriterande om du har erfarenhet och god förmåga att hålla i utbildningar och föreläsningar inom exempelvis stress, sömn, kris.

Du har god förståelse för, och kan förklara, sambanden mellan individ och arbetsmiljö och mellan insats och effekt. Du har förmåga att skapa goda kundrelationer och därmed nya uppdrag. Du har också god förmåga att sätta dig in i olika verksamheters förutsättningar och utmaningar, liksom att förstå och möta olika behov.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett företag som utvecklas. Hos oss finns det uppbyggda kompetensnätverk och stora möjligheter till utveckling. Du erbjuds ett spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor, intressanta kunder och en kultur som främjar samarbete och kollegialt lärande. Engagemanget och viljan att bidra till hållbara individer och organisationer är hög hos oss.

Arbetsuppgifter

- Bedömning, stöd, rådgivning, behandling och rehabilitering, digitalt, enskilt eller i grupp.
- Arbetsförmågebedömning.
- Konflikthantering.
- Krisstöd.
- Kartläggningar av organisatorisk och social arbetsmiljö.
- Utbildningar och föreläsningar.
- Handledning.
- Grupputveckling, ledningsgruppsutveckling, teambuilding, grupp- och samarbetsträning.
- Chefsstöd.
- Medverkan vid förändrings- och utvecklingsinsatser.
- Utvärdering av olika projekt.
- Kompetensutvecklande insatser på lednings- och medarbetarnivå.

Önskvärda kvalifikationer/kompetens

- Legitimerad psykolog (steg 1 i KBT).
- Flerårig dokumenterad erfarenhet som psykolog/psykoterapeut, gärna från företagshälsovård, primärvård eller liknande verksamhet.
- Du är bekväm med att arbeta både digitalt och fysiskt, enskilt och med grupper.

Personliga egenskaper

- Relationsbyggare som fungerar bra i team och har god kommunikationsförmåga.
- Organisatorisk och administrativ förmåga.
- Strukturerad och kvalitetsinriktad.
- Resultatinriktad.
- Förmåga att snabbt bekanta dig med nya branscher, lösningar och problem.
- Förmåga till självständigt arbete.
- God initiativförmåga.
- Affärsmässighet och intresse av att bidra till hållbara organisationer.Din arbetsplats blir Skaraborg då vi har kunder i samtliga kommuner. Tänkt placeringsort är Lidköping men det kan diskuteras om dina önskemål överensstämmer med verksamhetens behov. Ibland sker tjänstgöring även ute hos våra kundföretag inom varierande branscher. Körkort och tillgång till egen bil är därför en nödvändighet.Tycker du detta låter intressant är du välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt. Utdrag ur belastningsregistret samt drogtest kommer att ske i samband med anställning. Vill du veta mer kontakta hälsocenterchef Magnus Oscarsson, magnus.oscarsson@avonova.se.  

Vi har kollektivavtal mellan Almega Vårdföretagarna och Vårdförbundet, Akademikerförbunden, Läkarförbundet och Vision.

 

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

pni8nzYKset6ELnYAYkh