Barnmorska med koordinatorsuppdrag till BB St Göran

Publicerad 7 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 18 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Capio S:t Görans Sjukhus

På Capio S:t Görans sjukhus arbetar du i händelsernas centrum, på ett ”lagom” stort sjukhus med stark vi-känsla, cirka 2 500 stolta medarbetare och nöjda patienter. Vi är ett sjukhus med hög kvalitet, väl fungerande organisation med korta beslutsvägar och chefer som är närvarande i vardagen. Vi vill alltid utvecklas, ge en bättre och effektivare vård till patienterna men också ta hand om dig, ta tillvara dina idéer, din kompetens och hjälpa dig att utvecklas.

Om oss

BB S:t Göran är Sveriges nyaste förlossningsklinik som ligger centralt på Kungsholmen i Stockholm. BB S:t Görans vision utgår från att vara en pålitlig, närvarande och nytänkande partner som skapar säker vård och trygga familjer.

Din roll

Vi söker dig barnmorska med erfarenhet som har intresse av att leda och motivera en arbetsgrupp i det dagliga arbetet. Du är trygg i din yrkesroll och har vana att koordinera en arbetsgrupp i en föränderlig verksamhet med snabba flöden. Vi arbetar i team tillsammans i olika yrkeskategorier som alla är viktiga medlemmar för att vi ska kunna erbjuda den bästa vården. Du van vid att motivera och stötta dina kollegor. Du är lyhörd och har ett vänligt bemötande och skapar en varm och positiv atmosfär där psykologisk trygghet är stommen i ditt förhållningsätt.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta med framtidens förlossningsvård och som ser värdet av att arbeta med helheten kring den gravida/födande och familjen. Du trivs som bäst när du har variation i dina arbetsuppgifter och ser styrkan i att behärska all omvårdnad kring den gravida, födande och nyblivna familjen.

Vi erbjuder dig

BB S:t Göran är en nytänkande och utvecklande arbetsplats med ett nära och engagerat ledarskap. Vi erbjuder dig en attraktiv poänglönemodell, S:t Göranmodellen, och en mängd förmåner via vår förmånsportal Benify, bland annat friskvårdsbidrag och fri tillgång till vårt gym. Vi arbetar fortlöpande med kompetensutveckling i vardagen och har även återkommande utbildningsdagar för all personal flera gånger/år.

Vi erbjuder en inkluderande arbetsplats med tillåtande atmosfär, här kan kan du känna dig trygg. Vi är ödmjuka och bemöter varandra med respekt och vänlighet.

Som koordinator på BB St Göran ingår du i ett team med andra koordinatorer med regelbundna träffar samt engagerade chefer. Du ansvarar i ditt dagliga arbete för att samordna hela verksamheten inklusive neonatalen. Du arbetar även ibland med övriga arbetsuppgifter i vår verksamhet: mottagning, antenatalvård, födande samt eftervård. 


Om dig

Du är legitimerad barnmorska med minst 5 års erfarenhet av förlossningsvård och har tidigare erfarenhet av att arbeta som koordinator/senior barnmorska. En bred erfarenhet som barnmorska är meriterande.

Du är intresserad av teamarbete och trivs med att arbeta med helheten och hela vårdkedjan från graviditet till eftervård, med fokus på familjens bästa. Som person är du flexibel, energisk och har en positiv attityd. Du tycker om att ge service och att samarbeta med alla sorters människor.

Publicerat: 2024-03-07

Sista ansökningsdag: 2024-04-18

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Zs3ZHzvkWLKVevkgkhD3