Barnmorska till Mama Mia Barncentrum

Publicerad 18 mars 2024
📍
Uppsala, Uppsala
🗓
Sista dag att söka: 18 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 45% till 80%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Vill du arbeta tillsammans med alla våra härliga kollegor på Vårdcentralen?

Då ser vi fram emot att få lära känna dig!

Arbetsuppgifter
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med barnmorskorna så väl som alla professioner på vårdcentralen, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykosociala teamet, fysioterapeuter m.

fl. Du kommer även ha nära samarbete med vår BVC samt barnspecialistmottagning. 
Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete i form av mödrahälsovård inkl föräldragrupper samt preventivmedelsrådgivning, STI, gynekologisk cellprovtagning och telefonrådgivning. Det ingår även handledning av studenter. 
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar. Möjlighet till verksamhetsutvecklingsarbete finns.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är leg. Barnmorska med förskrivningsrätt samt gärna med erfarenhet av att arbeta inom Primärvården. Det är meriterande om du arbetat i Region Uppsala tidigare. Viktigt är att du vill arbeta för en god primärvård och kvinnohälsovård med hög tillgänglighet och kvalitét samt är driven och gillar förändrings- och förbättringsarbete. Vi erbjuder såväl fysiska som digitala besök och använder oss av web-tidbokning.
Vi ställer oss positiva till rotation med förlossningen/BB eller liknande.
 
Som person är du positiv, engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och för verksamheten. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.
Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q är meriterande. 
 
Vi erbjuder dig ett nära samarbete med härliga kollegor där vi har stora möjligheter till multiprofessionellt teamarbete och där barnmorskorna har återkommande teammöten med flera professioner.Villkor
Vikariat om minst 7 månader med möjlig start från Juni 2024 med chans till förlängning och fast tjänst.
Deltid efter överenskommelse ca 45-80%.
Vi har kollektivavtal.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, malin.friberg@primavard.se  
 
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Om mottagningen
Mama Mia Barncentrum samt Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i trevliga lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida
https://mamamia.se/mama-mia-barncentrum
https://primavard.se/uppsala-barncentrum-och-vardcentral


Om företaget

Prima Vårds filosofi bygger på det lokala engagemanget och att den bästa kvalitetsutvecklingen sker genom lokalt engagemang. Prima Vård är ett familjegrundat vårdbolag med verksamhet inom primärvård, barn-och kvinnosjukvård, psykiatri samt företagshälsovård. I bolaget ingår omkring 100 lokala vårdenheter med stor bredd.

Intresserad om att läsa mer om Prima Vård? Slå oss gärna en signal eller besök gärna vår hemsida:
https://primavard.se/om-prima-vard

rbApEJKjlbmjzQp4YSaj