region kronoberg logo

Bli en viktig del i vårt rehabiliteringsteam i Åseda!

Publicerad 8 mars 2024
📍
Kronoberg, Uppvidinge
🗓
Sista dag att söka: 16 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Välkommen till primärvård, psykiatri och rehab! Ett verksamhetsområde som står inför en spännande framtid med utveckling av god och nära vård. Primärvård, psykiatri och rehab består av 21 offentligt drivna vårdcentraler, 1177 vårdguiden, specialistpsykiatri, rehab- och habiliteringsverksamheter samt familjehälsan och En väg in för barn och ungdomar med psykisk ohälsa. Vårt uppdrag är att skapa goda förutsättningar för våra patienter, att Kronobergarna ska få rätt vård och behandling av bästa möjliga kompetens i rätt tid och på rätt vårdnivå.

Hos oss i primärvårdsrehab samlas alla rehabresurser (psykosociala resurser, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabassistent och rehabkoordinatorer) i primärvården. Tillsammans med vårdcentralen skapar vi goda förutsättningar för våra patienter att få rätt vård och behandling i rätt tid och möta bästa möjliga kompetens.

Vi söker nu efter dig som är fysioterapeut och vill bli en viktig del av vårt rehabiliteringsteam i Åseda som består av engagerade fysioterapeuter, arbetsterapeut, rehabkoordinator och psykosociala resurser. Primärvårdsrehab Åseda är en liten enhet med närhet till kollegor på Hälsans hus i Åseda. Hälsans hus har väl anpassade lokaler för rehabilitering med rehabbassäng, stort rehabgym och lokaler för gruppaktiviteter. Vi har också närheten till friskvården på Hälsans hus.

I Region Kronobergs offentligt drivna primärvård finns det plats för dig att må bra och utvecklas i yrkesrollen. Vi har en stor och stabil organisation i ryggen. Inte bara den gemensamma primärvården i länet, utan hela Region Kronoberg. Det ger trygghet och öppnar möjligheter för din utveckling och karriär. Vi är måna om att skapa en god hälsa och ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare.

För dig som flyttar in till Kronobergs län i samband med anställning i Region Kronoberg, erbjuder vi inflyttarservice. Det är en service som är tänkt att göra det lättare att etablera sig som nyinflyttad i regionen. Läs gärna mer om erbjudandet här; https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/inflyttarservice/

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".


ARBETSUPPGIFTER
Hos oss möter du patienter i alla åldrar och livssituationer och med en stor variation av diagnoser. Förutom individuella bedömningar och behandlingar finns möjlighet att leda grupper och hålla i patientutbildningar.

Som fysioterapeut/sjukgymnast är du ofta första instans för patienter med besvär i rörelse- och stödjeorganen. Du är också en viktig del i vårdcentralens rehabiliteringsteam och aktiv i patienternas sjukskrivningsprocess.

KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för denna tjänst ska du vara legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Om du har erfarenhet av primärvårdsarbete ser vi detta som meriterande. Men vi välkomnar även dig som är i början av din yrkeskarriär!

Som person ser vi att du är stabil och känner dig trygg med att arbeta självständigt samtidigt som du ser värdet av att samarbeta i team kring patienterna. Vidare ser vi också att du är lösningsorienterad och arbetar med patienternas bästa i fokus.

Självklart delar du också vår värdegrund "respekt för människan" och bidrar till ett gott arbetsklimat!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Bifoga endast betyg, intyg och eventuell legitimation som är relevanta för aktuell tjänst.
Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

JyEoVo408ljEImpUwiNE