Bli sommarvikarie i hemtjänsten dag/kväll eller natt i Partille kommun!

Publicerad 21 december 2023
📍
Västra Götaland, Partille
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Partille kommun har idag 40 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Till sommaren 2024 söker vi dig som vill jobba med våra äldre dag och kväll i något av våra hemtjänstområden. Som sommarvikarie får du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen genom någon annans ögon och ge äldre personer möjlighet att fortsätta ha ett aktivt och innehållsrikt liv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer och får möta människor med vitt skilda levnadshistorier och genom dessa möten själv utvecklas som person.

Känner du att du är rätt person för att arbeta dag och kvällstid eller kanske natt på schema med våra äldre i sommar? Ta chansen och sök in redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta på ett fast schema i sommar dag och kvällstid i hemtjänsten. Det är ett givande arbete som omfattar att hjälpa de äldre med personlig omsorg och hygien direkt i deras hem. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att ge medicin på delegation av sjuksköterska.

Inför ditt sommarvikariat kommer du självklart att få introduktion, kortare utbildning och gå bredvid ordinarie personal för att du ska känna dig säker i ditt uppdrag och utvecklas i din roll. Du kommer bland annat lära dig tekniker för att förflytta en person med olika hjälpmedel. Du kommer att lära dig grundlig omvårdnad och hur man bemöter äldre samt gå en utbildning så att du kan ge mediciner till de äldre på delegation av sjuksköterska. Delegeringsutbildningen behöver du få godkänt på före vikariatets början för att kunna arbeta hos oss.

*I samtliga hemtjänstområden i Partille kommun utförs insatsen städ av ett externt serviceföretag.

Våra verksamheter som söker sommarvikarier är:
* Björndammens hemtjänst (har Öjersjö som område också)
* Centrums hemtjänst
* Sävedalens hemtjänst
* Nattenheten (arbetar endast nattetid geografiskt över alla kommunens områden)

Du kommer att gå på ett fast schema flera veckor i sträck i sommar och antalet arbetsdagar per vecka kan variera. I samtliga områden varierar arbetstiderna mellan dag, kväll och helgtjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
För att kunna jobba hos oss i hemtjänsten sommar krävs det att du:

• Har fyllt 18 år, med hänvisning till AFS 2012:3 Minderårigas arbetsmiljö
• Har B-körkort
• Har godkänt betyg i svenska från grundskolan, alternativt godkänd SFI-D för att kunna hantera dokumentation
• Kan arbeta heltid på fast schema minst 6 veckor
• Kan gå korta utbildningar under våren samt ha möjlighet att gå bredvid ordinarie personal på upplärning innan sommarvikariatet börjar

Vi ser det som meriterande om du är utbildad eller har pågående gymnasial- eller högskoleutbildning inom vård och omsorg. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom vården. För att säkerställa arbetet med basal hygien krävs det att du vid behov är bekväm med att arbeta i skyddsutrustning.

Vi ser fram emot en sommar ihop med dig, välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Vid erbjuden anställning genomförs ID kontroll och ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas.

Löpande urval tillämpas för tjänsterna.

Vi hanterar rekryteringen digitalt och alla ansökningar behöver inkomma genom Visma Recruit och ej via e-post.

is0vhcsIY7oRPLPhOAID