Bräcke diakoni söker undersköterska över sommaren till Villa Vesta

Publicerad 22 januari 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Villa Vesta vård- och omsorgsboende söker undersköterska till sommaren
Är du en positiv och glad person som brinner för att hjälpa andra? Vill du också känna att du bidrar till en meningsfull tillvaro? Då är du välkommen till oss!

Vi är Bräcke diakoni.

En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med?

Villa Vesta vård- och omsorgsboende har 50 lägenheter fördelade på tre hus och är ett demens boende. Vår utgångspunkt är alltid att äldreomsorgen ska utformas utifrån individens behov och önskemål och den kan därför se väldigt olika ut. Vi vill skapa livskvalitet även på äldre dagar - för oss innebär det ett tryggt boende, eget inflytande och en meningsfull vardag.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska ansvarar du för att de äldre får en god och trygg vård och omsorg. En viktig del av arbetet är att ta tillvara på och stärka den enskildes resurser och uppmuntra till ett så aktivt liv som möjligt. Ditt arbete innebär att du arbetar både självständigt och i grupp. I arbetet ingår delegerade arbetsuppgifter från sjuksköterska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska och som har erfarenhet av äldreomsorg. Gärna att du tidigare arbetat inom äldreomsorgen. Du har ett engagemang för att hjälpa andra människor, se vad som behöver göras och få det gjort. Du är säker i din yrkesroll och har ett personcentrerat förhållningssätt gällande boende. För att kunna kommunicera med våra boende behöver du kunna tala och skriva god svenska. Vi dokumenterar i Epsilon.

Villkor
Vikariat under sommaren 2023. Intervjuer sker löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Välkommen med din ansökan!

wmqVK6tmO6ghGuL75V8G