Capio BUP Falun söker utredande psykolog

Publicerad 22 mars 2024
📍
Dalarna, Falun
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss
Capio Psykiatri expanderar och behöver fler duktiga medarbetare som vill vara med och utveckla vår verksamhet.
Nu söker vi utredande psykolog till vår barn- och ungdomspsykiatriska mottagning i Falun.

Är du en av dem som vill arbeta med oss?

Vår mottagning ligger i centrala Falun med ca 5 min promenad till tåg-/busstation samt ett gott utbud av butiker och matställen direkt utanför dörren. Våra lokaler är välplanerade, nyrenoverade och fräscha. Du har eget rum i samma korridor som dina utredande psykologkollegor.

Vi har ett utbildningsvänligt arbetsklimat och du behöver inte vara stationerad i Dalarna. Vi är flexibla och anpassar utefter dina önskemål och behov. Vi värdesätter din kompetens.

På Capio Psykiatri pågår ett ständigt utvecklingsarbete och vår verksamhet kännetecknas av stort fokus på högkvalitativ vård, ett gott bemötande och ett stort engagemang.

Din roll
Ditt huvudsakliga uppdrag är neuropsykiatriska utredningar där vi arbetar utifrån gällande riktlinjer med ett samtidigt kontinuerligt utvecklande av våra interna processer. Som psykolog fyller du en viktig funktion i utredningsarbetet där samtliga delar ingår som till exempel testning med, WPPSI-IV, WISC-V och WAIS-IV, anamnesupptagning, strukturerade och semistrukturerade intervjuer, kontakt med föräldrar, skola/arbete och utlåtandeskrivning samt återkoppling till patienten.

Du erbjuds en gedigen introduktion till arbetet på vår mottagning. Inom ramen för detta ingår också en del på plats i Örebro på vår befintliga utredningsenhet. Tillsammans med läkare kommer du att utreda och diagnostisera barn och unga.

Vi erbjuder dig
Ett flexibelt arbete med hög delaktighet och ansvar, flexibla arbetstider och individuell lönesättning.

- Kollektivavtal och tjänstepension

- Friskvårdsbidrag

- Fri offentlig sjukvård

- Förmånscykel

- Gemensam frukost varje måndag

- En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig
Leg. psykolog. Meriterande är utredningserfarenhet av barn från förskoleålder upp till 12 års ålder.
Som person är du självständig, initiativrik, flexibel, ansvarstagande och professionell. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande.

Publicerat: 2024-03-22

Sista ansökningsdag: 2024-04-21

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

98WkWOt8RTC2ba2Uj7Ip