Capio Ögon söker Operationssjuksköterska

Publicerad 29 januari 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 17 juli 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss

Capio Ögon Malmö ligger i centrala Malmö och vi har bedrivit ögonsjukvård sedan år 2000. Vår verksamhet består av kataraktkirurgi och ögonmottagning via avtal med Region Skåne, samt tar emot privata patienter och utför synfelsoperationer. Förutom vår klinik i Malmö har vi också en filial i centrala Lund.

Din roll

Vi söker nu en instrumenterande sjuksköterska (operationssjuksköterska eller ögonsjuksköterska) till vår klinik. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av instrumentering på operation, förberedelser av patienter samt sterilhantering. Vi tycker det är viktigt med kompetensutveckling och uppmuntrar dig att gå kurser och utbildningar.

Vi erbjuder dig

På vår arbetsplats kommer du arbeta nära andra yrkesgrupper, både medicinsk och administrativ personal. Det ger en familjär känsla och en arbetsplats där vi lär av varandra.
Du kommer få en individuellt anpassad introduktion utifrån tidigare erfarenhet och det finns möjlighet till breddning av arbetsuppgifterna samt utveckling både internt och externt.
Vi arbetar måndag till fredag, inga kvällar eller helger.
Vi har kollektivavtal via Vårdföretagarna. Vi erbjuder möjlighet till privat sjukvårdsförsäkring samt friskvårdsbidrag och pensionsförsäkring.

Om dig

Du är legitimerad operationssjuksköterska eller legitimerad ögonsjuksköterska. Erfarenhet av ögonoperationer är meriterande.
Då teamarbete är en viktig del i ditt arbete har du en god förmåga att samarbeta med andra. Både arbetsuppgifter och arbetstempo kan variera så du bör gilla omväxling och ha förmågan att ta egna initiativ.
Vi ställer höga krav på medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens.

Publicerat: 2024-01-29

Sista ansökningsdag: 2024-02-29

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

TO5LPnD9j9r4TolsBgjE