Dietist till primärvården, familjeläkarmottagning Citypraktiken

Publicerad 13 mars 2024
📍
Västmanland, Västerås
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Deltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du bli en del av vårt team och utvecklas med oss? Förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus.

Vi söker nu en ny dietist. Vi söker dig som har eller önskar få en bred kompetens och ett omväxlande arbete inom primärvården. 
Information om arbetsplatsen
Citypraktiken är Västmanlands största familjeläkarmottagning med ca 21000 listade patienter. Vi är en del av Praktikertjänst och ingår i vårdval Västmanland. 

Vår mottagning har rymliga lokaler med centralt läge i Västerås med gångavstånd till buss och tågstation. Mottagningen har ca 65 medarbetare och ett komplett primärvårdsutbud med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, fysioterapimottagning, psykoterapimottagning, barnhälsovårds-och mödrahälsovårdsmottagning. Vi har också läkaransvar för fyra särskilda boenden. Vi värnar personalens engagemang och arbetar tillsammans i ett nära samarbete inom mottagningen. 

 

Arbetsuppgifter
Som dietist arbetar du med bedömning, utredning, diagnostik och behandling av nutritionsrelaterade problem. I arbetet ingår även att bedöma behov av och förskriva kosttillägg. Patientbesök kan ske individuellt eller i grupp på plats samt digitalt på distans. 

Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Du kan förvänta dig stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av en vilja att hjälpa patienter till en förändring vad gäller hälsa, livsstil och livskvalitet. 

 

Kvalifikationer
Legitimerad dietist. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av arbete i primärvården. Du har goda medicinska kunskaper och är empatisk och strukturerad i ditt arbete och sätter patienten i centrum. God kommunikativ förmåga. Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrig information
Flexibel tjänstgöringsgrad. Tillsvidareanställning med provanställning. Tillträdesdatum enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 2024-04-30. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan. 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

LCuonqNYSmw6qlODFR6V