Distrikts-/Diabetessköterska sökes till Medipart Partille vårdcentral & BVC

Publicerad 18 mars 2024
📍
Västra Götaland, Partille
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Medipart Partille Vårdcentral och BVC söker en Distriktssköterska med diabeteskompetens.

Vi ligger i centrala Partille med gångavstånd till såväl kollektivtrafiken som köpcentrum i ljusa och fräscha lokaler. Vårdcentralen ingår i vårdval vårdcentral Västra Götalandsregionen och öppnades i maj 2020.

Vi strävar efter att ge god vård av hög kvalitet till våra patienter, med fokus på personligt omhändertagande där patienten är i centrum. På Medipart erbjuder vi distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/kol mottagning, hypertonimottagning, BVC , vaccinationer med mera.


Arbetsuppgifter:

Sedvanlig mottagningsarbete som Distriktssköterska och diabetesmottagning.

Hos oss finns korta beslutsvägar, bra arbetsvillkor med möjlighet att påverka och utveckla verksamheten tillsammans. Samarbete och en god arbetsmiljö ser vi som centralt, där dina önskemål och idéer är betydelsefulla för att skapa en välfungerande mottagning.


Kvalifikationer:

Du är legitimerad Distriktsköterska med diabeteskompetens. Vi ser gärna att du är serviceinriktad, flexibel och ambitiös med erfarenhet från primärvården. Vidare uppskattar du att arbeta både självständigt som i team och värdesätter utmaningar som utvecklingsmöjligheter. Du är kommunikativ, ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Vi arbetar med journalsystemet Webdoc.

B-körkort erfordras.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Heltid.

Startdatum: Flexibelt.

Goda anställningsvillkor.

VyeMwxOIaGF0PozJhWoV