Distrikts-/sjuksköterskor till Backa Vårdcentral, Örebro län

Publicerad 21 mars 2024
📍
Örebro, Karlskoga
🗓
Sista dag att söka: 28 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Information om arbetsplatsen
Vi är en helt nystartad Vårdcentral som ligger i området Backa, ca 2 km öster om Karlskoga Centrum.

Vi kommer att öppna som fullskalig verksamhet under September 2024. Målet är att på sikt växa till en etablerad Vårdcentral i framkant, som erbjuder god primärvård för alla och en arbetsplats att trivas på.

Vi söker nu Distriktssköterskor och Mottagningssköterskor som vill vara med på vår resa att utveckla framtidens primärvård. Du delar vår syn på att bemötande, kvalitet och kontinuitet medför att patientens behov står i centrum. Tillsammans kommer vi att bygga upp ett kompetensstarkt team som består av specialister i allmänmedicin, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska vårdadministratörer, samtalsterapeuter och fysioterapeuter. Vi arbetar tvärprofessionellt där alla ges stora möjligheter att vara med och påverka arbetsmiljön och vara delaktiga i utformningen av arbetssätt.

Vårdcentralen kommer att vara en del av vårdföretaget Praktikertjänst, som nyligen placerat sig på plats nummer två i undersökningen ”Sveriges bästa arbetsgivare” av undersökningsföretaget Universum.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där möjligheten till kompetensutveckling är god och är något som vi strävar efter att främja. Du kommer att arbeta med akuta patientflöden, triagering, telefonrådgivning och mottagningsarbete; både fysiskt och digitalt. Du har en central roll i samverkan kring patienten där du säkerställer en god kvalitet i vården. Initialt under uppbyggnaden av vårdcentralen är kravet på teamarbete och flexibilitet extra högt, för att få verksamheten att fungera och blomstra.

 

Kvalifikationer
Du är legitimerad distriktssköterska alternativt legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av primärvård eller mottagningsarbete. Det är meriterande om du har specialistkompetens inom Diabetes, Astma/KOL och demens alternativt påbyggnadsutbildning eller specialintresse inom exempelvis sår, geriatrik, smärta etc . Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Personliga egenskaper
Du är självgående, ansvarstagande och flexibel med ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Du trivs med att arbeta både i team och individuellt och är gärna delaktig i utvecklingsarbete. Du har goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är meriterandeÖvrig information
Arbetstid: Dagtid. Heltid. Eventuellt möjlighet till jourverksamhet senare. Är du intresserad av timanställning är du också välkommen med din ansökan

Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning. 

Tillträde kan komma att ändras.

Intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle.

kk4ZKCdtQJdvGGrRwvtr