Distriktssköterska

Publicerad 4 mars 2024
📍
Västra Götaland, Göteborg
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Om Läkarhus Kyrkbyn:

Läkarhus Kyrkbyn är en vårdcentral belägen i Kyrkby, Göteborg kommun med nära anslutning till goda kommunikationsmedel.

Läkarhus kyrkbyn erbjuder primärvård på uppdrag av Västra Götaland region, vilket innefattar läkarmottagning, drop-in, distriktssköterskemottagning, Astma/KOL mottagning, diabetesmottagning och barnavårdscentral.

Vi arbetar hälsofrämjande och tar emot patienter i olika åldrar. Tillsammans skapar vi en högkvalitativ modern vård som formas av ett personligt engagemang och god service.

På Läkarhus Kyrkbyn känner vi ett stort ansvar för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt.

Läs mer om oss på vår webbsida http://www.lhkb.se


Om arbetet:

Tillsammans med medicinskt ansvarig läkare kommer du få stora möjligheter att påverka ditt arbete då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder dig som Distriktssköterska en välplanerad arbetsplats och ett mycket gott arbetsklimat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor i en dynamisk arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.


Om dig:

Du är distriktssköterska. Du får gärna ha egna idéer och förslag om hur vi bäst kan forma en stabil sjuksköterska-mottagning med god kvalitet.

Du vill arbeta för invånarnas bästa genom behandling, rådgivning och hälsofrämjande arbete. Att du agerar professionellt, är kommunikativ och har ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Att tycka om och trivas med utveckling av verksamheten samt arbete kring ständiga förbättringar är en förutsättning för att du ska trivas hos oss.

Att kunna andra språk är meriterande.


Intervjuer sker fortlöpande under rekryterings tiden, så sök redan idag.


Vi ser fram emot din ansökan!


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Läkarhus Kyrkbyn har upphandlade avtal.


Om lön:

Lön enligt överenskommelse

Om anställningsvillkor:

Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Arbetsgivarens webbplats: http://www.lhkb.se

WKSHEhDQq6Sco3cEZXmC