Distriktssköterska eller Leg. Sjuksköterska inför Sommaren 2024

Publicerad 22 januari 2024
📍
Västra Götaland, Orust
🗓
Sista dag att söka: 30 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Orust – den gröna och trygga ön där tanken är fri och drömmar får liv.

Vi satsar på utveckling och investerar i både välfärd och våra medarbetare.

Vi är stolta över att vår senaste medarbetarenkät visade att närmare 90% av våra medarbetare är stolta över att arbeta i Orust kommun.

Välkommen till oss!  

Om arbetsplatsen
Inom Hälso- och sjukvårdsenheten i Orust kommun arbetar vi med och för patienter i ordinärt boende, på SÄBO (särskilt boende) och LSS boende. Vi arbetar i team kring patienterna tillsammans med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal samt enhetschefer.

Arbetet som sjuksköterska gör stor skillnad och uppdraget innebär mycket samarbete och många kontakter vilket ställer krav på att du har lätt att kommunicera och har ett analytiskt tänkande. Inom arbetet ingår att förmedla din kunskap och att skapa goda kontakter.

Vi står inför spännande utmaningar att möta behov idag och framåt och vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete. Din erfarenhet och kompetens är bidragande till vår gemensamma utveckling.

Dina arbetsuppgifter 
Arbetet som sjuksköterska hos oss inom hälso- och sjukvårdsenheten på Orust är mångfacetterad vilket medför att du får använda flertal av dina kompetensområden i ett gott samarbete med kollegor. Vi arbetar aktivt för att möta patienternas behov och arbetet kräver att du är engagerad och har en god kommunikativ förmåga och har ett gott bemötande.

Tycker du om att arbeta självständigt men i nära samarbete med vårdpersonal i teamet? Det är bra, för vi söker medarbetare som trivs med att handleda och hålla ihop insatserna. Arbetet innebär att utföra medicinska bedömningar, hantera läkemedel och ge stöd och råd till omvårdnadspersonalen. Du som är förskrivare använder dig av dina kunskaper.

Du har god vana av IT-baserade journalsystem och vår dokumentation sker i Procapita.

Erfarenhet av arbete i patienters hem är meriterande likaså söker vi dig som behärskar svenska språket väl. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Vi arbetar med samverkande sjukvård vilket innebär att vi utför IVPA-uppdrag (I Väntan På Ambulans), assistansuppdrag från MÄVA, vårdcentral, ambulansen och hemtjänst samt uppdrag från 1177

Om dig 
Vi söker Dig som är Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska och som önskar ett självständigt arbete där frihet och ansvar går hand i hand - och där kollegorna finns i närheten för trygghet och stöd. Finns det en tidigare erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård så är det bra men det är inget krav.

Övriga upplysningar:  
Arbetstid/varaktighet:  Du kan antingen arbeta natt, kväll eller blandat dag och kväll /Sommaren 2024

Lön: ex. Individuell lönesättning 

Tillträdesdag: Löpande eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:  2024-06-30

Körkort:  B (minst) 

 

För Orust kommun är det en självklarhet att mångfald och jämställdhet gynnar arbetsgruppen, arbetsplatsen och arbetsgivaren.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.

Inom vissa yrken i Orust kommun krävs utdrag ur belastningsregistret eller säkerhetsprövning. Det gäller alla som ska arbeta inom skolan, HR-, Ekonomienheten samt med direkt stöd till brukare inom sektor omsorg.

Vill du veta mer om Orust kommun som arbetsgivare och de förmåner vi erbjuder kan du läsa mer på vår webb:
Orust.se

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

KUysknvGiaX1YnZCdY35