Distriktssköterska inom ASIH i Aleris Resursteam Syd

Publicerad 7 mars 2024
📍
Stockholm, Stockholm
🗓
Sista dag att söka: 12 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om Aleris Närsjukvård

Aleris Närsjukvård AB bedriver ASIH, sluten palliativ vård, Rehab Station, närakuter och basal hemsjukvård. Ett tydligt vårdkoncept med god samverkan möjliggör säkra vårdövergångar för våra patienter. Våra medarbetare drivs av stort engagemang, hög delaktighet och delar våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt.

Vi är en del av Aleris Sverige AB som är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Aleriskoncernen i Skandinavien har ca 5 400 medarbetare och omsätter 7 miljarder SEK. Vi använder oss av bakgrundskontroll vid anställning och uppmuntrar till att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande vaccination av covid-19 vid anställning i vårdnära arbete.

Läs mer på: www.aleris.se

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Vill du arbeta som distriktssköterska inom ASIH i ett flexibelt team där vi värnar om en god arbetsmiljö och där du får bidra till verksamhetsutveckling? Våra enheter är belägna i Stockholms södra länsdelar. Välkommen med din ansökan!

Om Aleris ASIH/SPSV Syd

Aleris Närsjukvård har lång erfarenhet av att bedriva vård inom avancerad sjukvård i hemmet (ASIH) samt specialiserad palliativ slutenvård (SPSV) i Stockholms södra länsdelar. Till verksamhetsområdet Syd hör nio ASIH-enheter samt en specialiserad palliativ slutenvårdsavdelning (SPSV). ASIH-enheterna är belägna i Handen, Tyresö, Årstaberg, Gustavsberg, Nynäshamn, Södertälje och Tullinge. Den palliativa slutenvårdsavdelningen har 24 vårdplatser och är belägen på Handens sjukhus. Lokalerna är välplanerade, centralt belägna och med närhet till kommunikationer.

Inom ASIH tar vi hand om svårt sjuka patienter som vårdas i sitt eget hem och som behöver avancerade vårdinsatser som annars ges inom slutenvården. Målsättningen är att skapa förutsättningar för en så god livskvalitet som möjligt, oavsett var patienten vårdas. Det omfattar bland annat att vi utifrån patientens egna önskemål och genom hög tillgänglighet dygnet runt, tillhandahåller bästa möjliga symtomkontroll och lindring.

Inom SPSV vårdas patienter med komplexa vårdbehov som drabbats av allvarlig sjukdom eller befinner sig i livets slut. Vi utför kvalificerad omvårdnad med hög medicinsk kompetens. Vår ambition är att möta våra patienters individuella önskemål och att vara ett närvarande och starkt stöd, både för patienter och närstående samt att göra vårdtiden på avdelningen så trygg, värdig och symtomfri som möjligt

Såväl inom ASIH som SPSV vårdas patienterna av multiprofessionella team. Alla i det multiprofessionella teamet har ett nära samarbete med varandra för att tillgodose patienternas behov på bästa möjliga sätt.

Om Aleris Resursteam Syd

Resursteamets syfte är att bistå andra enheter inom verksamhetsområdet med personalresurser vid vakanser samt att bistå med personalresurser vid utveckling samt uppstart av nya enheter inom verksamhetsområdet. Du som ingår i resursteamet har här en mycket värdefull och uppskattad uppgift i att bidra till verksamhetsutvecklingen!

Om arbetet och din utveckling
På Aleris erbjuder vi ett stimulerande arbete i en verksamhet som är specialiserad och ligger i framkant inom området. Som distriktssköterska hos oss får du ta del av en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar ansvarsfullt, enkelt och innovativt skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss.

Arbetsuppgifterna som distriktssköterska är varierande och utmanande, vilket bidrar till en ständig utveckling. Du kommer bland annat att arbeta med att bedöma behov av omvårdnadsinsatser och att planera, utföra samt utvärdera dessa. Du planerar och leder omvårdnadsarbetet och ingår som en viktig del i det multiprofessionella teamet kring patienten. Att informera, undervisa samt stödja patienter och närstående är återkommande inslag i arbetet.

Om dig vi söker
Som person
Som distriktssköterska inom resursteamet arbetar du självständigt, är strukturerad samt har en god förmåga att prioritera. Du är empatisk och har lätt att skapa sunda relationer på kort och lång sikt vilket märks i din förmåga att interagera med patienter, närstående och kollegor samt chefer. Du värnar om att ge god omvårdnad, har ett personligt bemötande och upprätthåller genom din professionalitet en hög kvalitet i patientarbetet. Du är flexibel och anpassar dig lätt till nya förutsättningar samt situationer du ställs inför och du ser förändringar som en naturlig del av verksamhetsutvecklingen.

Bakgrund
Du är legitimerad distriktssköterska med några års erfarenhet inom yrket. Har du tidigare erfarenhet av vård inom ASIH eller annan hemsjukvård är det meriterande för tjänsten.

B-körkort är ett krav.

• Anställningsform: Tillsvidare med provanställning, heltid
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Lönetillägg utgår
• Kollektivavtal finns

Observera att heltidsmåttet hos oss är 37 timmar/vecka. Arbetet innebär tjänstgöring dag, kväll samt helg. Det finns möjlighet till flexibilitet kring schemaläggning och möjlighet till flexibel tjänstgöringsgrad. Vi dokumenterar i Take Care och använder oss av planeringsverktyget Epsilon.

Vi erbjuder en generös friskvårdspeng och gemensam fredagsfrukost! Tveka inte att höra av dig med frågor. Det finns möjlighet att hospitera.

Ansökan och kontakt
Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2024-04-12 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Emilie Sunström på tel. 070 483 95 19.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.

eV6GqjEjTnRdTIUIWZwD