Distriktssköterska till Capio Vårdcentral Kvillebäcken!

Publicerad 11 mars 2024
📍
Västra Götaland, Göteborg
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Om oss
Capio Vårdcentral Kvillebäcken ligger i moderna, ljusa lokaler på centrala Hisingen samt nära anslutning till Hjalmar Brantingsplatsens kommunikationer. Hos oss har ca 17 400 patienter valt att lista sig, det ser vi som ett riktigt gott betyg. Vi är ca 70 medarbetare som gör vårt allra bästa för att patienterna ska få en så bra vård som möjligt och med ett gott bemötande.

Din roll
Hos oss arbetar vi i team med bland annat läkare, rehab, psykologer och sjuksköterskor. Det innebär att vi konsulterar varandra och lägger upp en plan för patienten, så att patienten får så bra vård som möjligt.

Du som distriktssköterska sitter på eget rum och har egen mottagning.
En vanlig dag för en distriktssköterska kan innebära omläggningar, vaccinationer, hembesök, telefonrådgivning och utredningar. Du har nära till dina kollegor och det finns alltid någon att fråga.

Vi erbjuder dig
Kollektivavtal
Närvarande chefer
Friskvårdsbidrag på 3000 kr om året
Frukt varje dag och fredagsfrukost varje fredag

Om dig
Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska och som har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral. Du är van vid att arbeta självständigt är trygg i din yrkesroll och intresserad av att ge en hög medicinsk kvalité.

Meriterade om har erfarenhet av SAMSA, inkontinensutredningar och minnesutredningar.

Sista ansökningsdag: 20240430
Tjänsten: Ett vikariat på minst ett år från juni 2024

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ur7dpI2hapdGv0krQo2c