Distriktssköterska till Torvalla hälsocentral

Publicerad 6 februari 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Östersund
🗓
Sista dag att söka: 28 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin.

Primärvården är organiserad i 4 närvårdsområden och sedan januari 2022 så är primärvården och ambulanssjukvården integrerade under god och nära vård. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef. Primärvården ansvarar också för regionens sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och närvårdsavdelningen Näva, vilka samtliga är anslagsfinansierade.

På vår hälsocentral kommer vi att jobba i team och jobbar personcentrerat med våra listade patienter. Hälsocentralen Torvalla är placerad i Torvalla centrum och bemannas med undersköterskor, distriktssköterskor, specialister i allmänmedicin, socionom, psykolog, psykiatrisjuksköterska och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc i samma byggnad. Sjukgymnast, rehab koordinator, dietist och arbetsterapeuter kommer också arbeta på hälsocentralen.

Vår hälsocentral kommer kännetecknas av öppenhet och hjälpsamhet mellan alla professioner, vi vill att du ska känna dig delaktig. Vi kommer fokusera på en hållbar arbetsmiljö, du avslutar dagen i tid, du ska känna att du hinner med både arbetet och fritiden. Vi kommer arbeta utifrån de arbetssätt som fungerar för verksamheten där nära vård fokuserar på patienten.

Du är varmt välkommen med din ansökan och läs gärna mer om oss: regionjh.se/torvallahc

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi just dig som vill jobba som distriktssköterska och vill vara en del av vår uppbyggnad av Torvalla HC.

Här har du möjligheten att vara med och skapa en hälsocentral utöver det vanliga när det gäller personcentrerad vård. På Torvalla HC har du möjligheten att bygga struktur och utveckla nära vård från grunden i samarbete med kommunens hemsjukvård, SÄBO och socialtjänst

Som distriktssköterska har du en varierad arbetsdag med telefonrådgivning, akutsjukvård, traditionella mottagningsbesök och hembesök. Vi kommer att jobba i team med personcentrerad vård. Samarbete sker med kommunal sjukvård och särskilda boenden.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad distriktssköterska och har arbetslivserfarenhet inom primärvård. Har du ytterligare erfarenhet/kompetens så som astma-KOL, diabetes, blodtrycksmottagning eller sårvård är detta meriterande

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Du behöver vara flexibel, engagerad och ha god samarbetsförmåga då det är stort fokus på teamarbete.

Du drivs av att jobba i en föränderlig verksamhet och vara med att starta upp och utveckla arbetsplatsen. Du jobbar både självständigt och i grupp och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor! Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonseringstiden har löpt ut.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt med bestämt ytterligare erbjudanden.

ZfHtZMmftt1GDitSGZLn