region sörmland logo

Distriktssköterska/sjuksköterska

Publicerad 19 mars 2024
📍
Sörmland, Nyköping
🗓
Sista dag att söka: 5 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vårdcentralen Bagaregatan, Nyköping

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss
Är du distriktssköterska eller sjuksköterska och vill bidra till den goda och nära primärvården här i Nyköping?
Vi söker dig som vill bli en i vårt glada gäng och har ett stort intresse av att samspela och jobba med teambaserad vård.
Vi är en väl etablerad (start 1969), välfungerande och dessutom bra bemannad vårdcentral i mitt i staden.
Vi arbetar nära varandra i den egna yrkesgruppen men även tillsammans med övriga professioner internt och externt. Allt för att det ska bli så bra som möjligt för våra patienter.
Arbetet blir på så vis både roligare och mer lärorikt och ger våra patienter ett säkrare omhändertagande.

Vi är 14 stycken sjuksköterskor/distriktssköterskor här på mottagningen. Många av oss med många års erfarenhet i verksamheten, de flera har en specialistutbildning utöver sjuksköterskelegitimationen.
I arbetsgruppen ingår också våra BVC-sjuksköterskor och en hälsokoordinator.
Arbetsgruppen kännetecknas som kompetent, trygg och stabil. Du kommer med andra ord att bli väl omhändertagen den dagen du börjar hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Här strävar vi efter generalistkompetens och helhetssyn då bredden på våra uppdrag är stor. Det finns också utrymme att utöver det, bli extra inriktad inom något specifikt område.
Vi sätter också värde på om du har intresse för verksamhetsutveckling och gärna är drivande i olika förbättringsarbeten.
På mottagningen förekommande arbetsuppgifter så som telefonrådgivning, chatt och sedvanlig distriktssköterskemottagning. Arbete på primärvårdsjouren enstaka helgpass ingår, ca 3-4 pass/år.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet/egenskaper. Körkort B erfordras.

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef, Mimmi Bodingh, 0155-24 56 07 alt 073-643 56 58.
Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Vårdcentralen Bagaregatan!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2024-04-21.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/) och Instagram (http://www.instagram.com/region_sormland_jobbahososs/)


Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Du som har skyddade personuppgifter bör vara aktsam med vilken information som du delar i din ansökan. Ta kontakt med den kontaktperson som finns angiven i annonsen innan du skickar in din ansökan.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

bh6XDzRzDqHUc3oX02J2