Distriktssköterska/sjuksköterska till Hammarstrand HC

Publicerad 28 mars 2024
📍
Jämtland Härjedalen, Ragunda
🗓
Sista dag att söka: 21 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård? Söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? Här är vi! På Hammarstrands hälsocentral har vi stort fokus på trivsel i personalgruppen. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus.

Hammarstrands hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil där vi arbetar tillsammans som ett team med fokus på att lösa problem på ett smidigt sätt. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi har även en psykosocial enhet samt fysioterapeuter.

Inom området finns också en Hälsocentral i Stugun som har fast bemanning med både läkare, sköterskor och undersköterska. Övriga kategorier bemannas från Hammarstrand några dagar i veckan. I Bispgården finns också en välfungerande distriktssköterskemottagning.

Ovanstående enheter ingår i vårt team och ett gott och inarbetat samarbete finns.

Med hjälp av E-hälsa ser vi stora utvecklingsmöjligheter i primärvården och då särskilt i glesbygd.
Just nu arbetar vi inom primärvårdsområdet för att utveckla moderna IT lösningar som underlättar vårt arbete med patienter, där ingår bland annat mottagningsbesök med läkare på distans, men också ett digitalt egenvårdsstöd riktat främst mot våra kroniskt sjuka patienter.

Hammarstrand är beläget naturskönt vid Indalsälven och här finns ett välutrustat gym, skidspår, slalombacke, butiker, café, löpslingor, förskola samt låg-, mellan- och högstadieskola. Hälsocentralen ligger ca 10 mil från Östersund och 11 mil från Sundsvall med goda förbindelser åt båda håll. I närområdet finns många vackra byar med goda möjligheter att både hyra och köpa hus till en rimlig kostnad.

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som distriktssjuksköterska/sjuksköterska på Hammarstrands hälsocentral innebär både att arbeta med traditionellt förekommande arbetsuppgifter på en hälsocentral så som mottagningsarbete, telefonrådgivning, service vid läkarmottagningen samt även akutverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska, helst med vidareutbildning till distriktssköterska.
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga och ansvarskänsla. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Vi söker dig som vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet.
Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga och vilja att vara med och utveckla verksamheten i andan av teamarbete.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

B-körkort är ett krav då resor i tjänsten kan förekomma.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför rekryteringen har vi gjort vårt medieval och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

c3Sp3KmPn5ObLS3jDZWL