Du som pluggar till sjuksköterska. Vi har sommarjobbet till dig!

Publicerad 22 december 2023
📍
Kronoberg, Växjö
🗓
Sista dag att söka: 1 juni 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

ARBETSUPPGIFTER
Letar du efter sommarjobb? Vi vill redan nu smygstarta din framtida karriär som sjuksköterska genom att erbjuda dig möjligheten till ett sommarjobb hos oss i sommar.

Du som går termin 4 eller termin 5, alternativt är utbildad undersköterska, och studerar på sjuksköterskeprogrammet är nu välkommen att söka sommarjobb hos oss i Växjö kommun.

Du kommer att arbeta med utökad delegering hos oss i sjuksköterskeorganisationen. Arbetsuppgifter du kommer få arbeta med är bland annat omvårdnad, omläggningar, medicinhantering, provtagningar, dokumentation och uppföljningar. Hos oss får du lära dig att planera och prioritera arbetet och du ges möjlighet att använda dina teoretiska kunskaper från dina studier i det praktiska arbetet.

Under din sommar hos oss ingår du i ett kompetent team av sjuksköterskor som vägleder dig rätt så att du kan känna dig trygg i din roll.

Efter sommaren vet vi att du har fått en bra inblick i hur en sjuksköterska arbetar och känner dig trygg i din blivande yrkesroll. Efter sommaren hoppas vi att du är taggad för sista racet på din utbildning så att du sedan kanske vill återvända till oss för en framtida anställning

KVALIFIKATIONER
För att du ska bli aktuell går du termin 4 eller termin 5 på sjuksköterskeprogrammet. Om du har en undersköterskeutbildning och erfarenhet av undersköterskearbete är du välkommen att söka. Vi tror att du är en glad och ambitiös person som ser fram emot nya erfarenheter. Du vågar fråga för din egen utvecklings skull samt har ett gott bemötande mot alla du möter.

Det är ett krav att du innehar körkort.

Vi hoppas att du är den vi söker. Vi kommer att rekrytera löpande, välkommen med din ansökan!

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/ .
Observera att det tar cirka två veckor att få utdragen så beställ i god tid. Du lämnar registerutdraget till rekryterande chef i obrutet kuvert.

ÖVRIGT
Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

sUZequ47Dp4aACulUmFp