Erfaren Undersköterska till Jägersrohälsan

Publicerad 26 mars 2024
📍
Skåne, Malmö
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?
Är du en undersköterska som längtar efter att få komma till en nytänkande och lösningsorienterad verksamhet där du får vara med och påverka från början?

Vårdcentralen Jägersrohälsan i Malmö öppnade upp i oktober 2023 i lokaler där det bedrivits läkarmottagning under många år. Vi söker nu förstärkning av dig som är undersköterska med stor erfarenhet av arbete på labb.

Om tjänsten

Som undersköterska på Jägersrohälsan kommer du att vara en viktig del av att forma vår verksamhet från grunden. Du kommer att arbeta i en omväxlande miljö där du får möjlighet att hjälpa människor och göra skillnad i deras vardag.

Start enligt överenskommelse, vi arbetar med löpande urval vid denna rekrytering.

Du ansvarar för att:

- Ansvarig för labb och provtagningsverksamhet

- Ge patienterna professionell omvårdnad och rådgivning

- Samarbeta med övriga medarbetare på vårdcentralen, såsom läkare, sjuksköterskor, annan vårdpersonal och sekreterare

Din kompetens:

- Krav på tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral

- Krav på tidigare arbete på labb med provtagning

- Krav på kunskap i journalsystemet PMO

- Meriterande med relevant fortbildningskurs eller specialisering

Vi erbjuder:

- En spännande och utvecklande tjänst i en organisation i tillväxt som alltid sätter patienten och våra medarbetare främst.

- En arbetsmiljö som präglas av vilja att utvecklas där vi har roligt tillsammans med kollegor som brinner för sin yrkesroll.

- Vi har givetvis kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Om oss

Jägersrohälsan är en del av MACC. Vi har vaccinerat över 300 000 människor sedan 2021, är ensamt upphandlad vaccinatör för stora delar av Västra Götaland och utvecklar just nu ett unikt koncept för mobil preventiv sjukvård via vår rullande klinik, MACC-bilen.

Jägersrohälsan är en del av navet i denna satsning på innovativ mobil sjukvård. Vi finns i rymliga lokaler på Derbyvägen vid Jägersro i Malmö där det bedrivits läkarmottagning i 30 år.

Frågor besvaras av vår Verksamhetschef Jessica Nilsson (mailto:jessica@maccab.se), Leg Sjuksköterska, BSc och specialist i akutsjukvård, tel. 0768-88 90 98.

Är du den vi söker och vi den du söker? Vi ser fram emot att höra från dig så fort som möjligt! Ansök genom att klicka på länken, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

niSund8IUCjlzSyWI7bJ