Familjeläkarna i Storvreten söker sjuksköterska vårdcentral

Publicerad 19 mars 2024
📍
Stockholm, Botkyrka
🗓
Sista dag att söka: 18 april 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

När Familjeläkarna startade år 2008 hade vi som mål att ge våra patienter samma vård som vi skulle ge vår egen familj. Denna vision har vi fortfarande. Vi är engagerade och bryr oss om människor. Vi tar ansvar, vill göra skillnader och hjälpa människor.

Verksamheten är alltid i fokus när vi kommunicerar där kunskap, lärande, arbetsglädje, effektivitet och innovativ utveckling ska spegla innehållet i kommunikationen.

Vi söker dig med engagemang och som brinner för kvalitet i vården. Vi driver vårdcentraler både i Stockholm och i Uppsala län och har ett tydligt och framgångsrikt koncept där du som anställd får stimulans, trivsel och professionell utveckling. Söker du en arbetssituation där du kan påverka både din och verksamhetens utveckling? Där ditt engagemang och din drivkraft kan bidra till goda och mätbara resultat? En verksamhet med korta beslutsvägar där patienten står i centrum? Familjeläkarna består idag av ca 800 anställda som med sitt engagemang och kompetens skapat en varm och familjär arbetsgrupp. Om du vill vara en del av av vårt team är du välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska hos Familjeläkarna i Storvreten.

Nu söker Familjeläkarna en distriktssköterska/leg. sjuksköterska till mottagningen! Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt, är trygg i din yrkesroll och har förmågan att samarbeta och samverka. Du är distriktssköterska eller leg. sjuksköterska

Beskrivning av tjänst:

Ordinarie arbetsuppgifter som sjuksköterska/distriktssköterska. Tjänsten innebär att du dagligen jobbar med telefonrådgivning och mottagningsbesök.

Du har ett starkt engagemang i patientsäkerhet och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat med ambition att hjälpa oss att leverera hög kvalitet i vården. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ett gott bemötande.

Vi erbjuder en bred palett av utvecklingsmöjligheter där du själv är delaktig i schemaläggning samt ett flexibelt och varierande arbetssätt. Du är med och planerar i team då vi vill säkerställa att allas expertis och kunskap tas till vara på och att alla känner delaktighet.

Flexibilitet gällande arbetstider och möjlighet till hel/deltid erbjuds. Arbetstid mån-fre mellan 8-17.

Familjeläkarna är kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO.

Låter det intressant, tveka inte hör av dig för vidare information!

Varmt välkommen med din ansökan till oss, urval och intervjuer sker löpande. Bifoga gärna din sjuksköterske legitimation och ditt examensbevis i din ansökan.

Vi undanber oss vänligt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

RlyZ2E3LmeBjzwO96fTw