Farmaceut Apotek hjärtat ICA Maxi Karlstad

Publicerad 20 mars 2024
📍
Värmland, Karlstad
🗓
Sista dag att söka: 31 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Danica berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat Ica Maxi Karlstad på Bergviks köpcentrum. Vårt apotek har vuxit mycket under den senaste tiden och det är dags för att välkomna en till farmaceut som gillar att arbeta varierande arbetstider i vårt härliga teamet.

Som chef är jag närvarande, lyhörd och empatisk och det är viktigt för mig att se att alla mina medarbetare mår bra, trivs och har kul på jobbet. Jag strävar efter bästa arbetsmiljö till alla medarbetare, en arbetsgrupp i harmoni, där alla är delaktiga med såväl kunskap som engagement och glädje eftersom jag är övertygad om att vår arbetsglädje bidrar till trevliga, inspirerande och genuina kundmöte som gör vår apotek till många kunders "favorit-apotek".

Vi finns inne vid Ica Maxi och har öppet 8-22 alla dagar i veckan. De generösa öppettiderna möjliggör ett flexibelt schema och ger möjlighet till både farmaceuter som är initiativrika och självständiga och kan ta eget ansvara likaså till de som är nyexaminerade i början av sin karriär och behöver utvecklas i säkerhet bredvid en erfaren arbetskollega som stöd. OB ersättning i pengar eller tid finns att välja på. Tack vare våra öppettider fungerar vi som ett jourapotek för både människor och djur ,vilket gör att vi prioriterar att ha varor hemma.

Våran kundgrupp är mycket varierande, allt från kunder som sköter sin medicinska ärende samtidigt som de passar på att handla på Ica, genom unga kunder som hämtar ut sina läkemedel för första gången, till våra underbara stamkunder i alla olika åldrar som vill ställa mer ingående frågor. Alla är välkomna till oss! Precis som du med din ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag:2024-05-31

Kontaktperson: Danica Preselj

danica.bojat.preselj@apotekhjartat.se

076 4950985

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

FQueWDLrfPIIkdfSzQSl