Farmaceut, farmaciansvarig till Apotek Hjärtat Gislaved

Publicerad 11 januari 2024
📍
Jönköping, Gislaved
🗓
Sista dag att söka: 28 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Florentina Marica berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat Ica Kvantum Gislaved. Vi söker dig som vill stanna hos oss!


Som medarbetare hos oss har du ett varierat schema och möjlighet att välja om du vill ha ob-ersättningen i tid eller pengar.

Apoteket har generösa öppettider vardagar 8-20 samt lördag och söndag 10-15, gott om parkeringsplatser men framför allt duktig personal och har en bra position på den lokala marknaden.

Vi är ett bra gäng med gott samarbete som trivs väldigt bra ihop och vi är väldigt duktiga på att ställa upp för varandra! Vi hjälper varandra och ser till att arbetsuppgifterna blir gjorda och tar hand om våra kunder på bästa sätt.

För mig som chef, det är viktigt att vi har en bra arbetsmiljö, medarbetarna respekterar och kompleterar varandra och sätter alltid kunder i fokus. För att du ska älska att komma till jobbet kommer jag som chef att stödja och hjälpa dig med allt som du behöver för att lyckas i arbete.

I rollen som farmaceut på detta apotek finns även stora möjligheter till utveckling i rollen som farmaciansvarig, säljansvarig och mycket mer.

Våra kunder är i stor utsträckning stamkunder som bor i närområdet men vi har många kunder från andra orter som besöker oss. Alla är välkomma, både yngre och äldre!

Apoteket är ett av 17 apotek i Hjärtats region 16. Vi har ett gott samarbete mellan chefer och medarbetare på alla apoteken i västra Småland och Halland och hjälps åt att göra de bästa kundmötena och bästa servicen till våra kunder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-04-28

Kontaktperson: Florentina Marica, mob: +46 0736278257

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

3PxWXx0lyYtrEzXcwZWG