Farmaceut möjlighet som Läkemedelsansvarig till Apotek Hjärtat i Mariestad

Publicerad 26 mars 2024
📍
Västra Götaland, Mariestad
🗓
Sista dag att söka: 31 augusti 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Därför ska du jobba hos oss!

Välkommen till oss!

Vårt fina apotek ligger i Mariestads centrum bara ett stenkast från Gamla stan och Vänern.

Här arbetar vi som ett lag med en härlig blandning av apotekare, receptarier och apotekstekniker. För mig som chef är det viktigt att alla medarbetare känner sig delaktiga, mår bra och trivs.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfattas av både receptur och egenvårdsarbete.

Det finns möjlighet att vara LMA om du tycker att det är intressant.

Apotek Hjärtat Mariestad samarbetar även med Apotek Hjärtat i Gullspång så det finns möjlighet att kombinera arbetet på både ett mellanstort och ett litet apotek.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % eller enligt överenskommelse.

Mariestad har goda bussförbindelser med Skövde. Kinnekullebanan har även flera avgångar. Vi har öppet mån-fre 9-18 och på lördagar 9-14.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-08-31

Kontaktperson: Johanna Alt Hante 072 226 21 58

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

cgLLKWbHNLT7HfSybp89