Farmaceut till Apotea, Lidingö

Publicerad 12 februari 2024
📍
Stockholm, Lidingö
🗓
Sista dag att söka: 30 april 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

På Apotea, Sveriges största nätapotek, händer det mycket och vi växer snabbt. Nu söker vi farmaceuter till vår verksamhet på Lidingö.

Vår verksamhet på Lidingö präglas just nu av förändring och utveckling, vi utökar vårt lager, förbättrar våra processer och ökar vår kompetens för att kunna hjälpa våra kunder ännu bättre. Är du en farmaceut som tycker om utveckling och förändring och vill bidra till nya arbetssätt är du rätt person.

Att arbeta som farmaceut på Apotea innebär att du jobbar med recepthantering i Sveriges modernaste expeditionssystem och med din farmaceutiska kompetens bidrar till en trygg och säker läkemedelsanvändning. Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Våra farmaceuter på Apotea har många kundkontakter på en dag utan att träffa kunderna fysiskt vilket ger dig möjlighet att fokusera på ditt farmaceutiska uppdrag. Vi arbetar även både med mejl och telefoni för att komma i kontakt med våra kunder. Arbetet är självständigt men du är en del av ett större team och vi arbetar mot gemensamma mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Receptexpedition.
  • Säkerställa en trygg och säker läkemedelsanvändning hos våra kunder.
  • Utföra farmaceutisk kontroll av order innan utleverans.
  • Medverka i övriga arbetsuppgifter för att bibehålla kvalité och utveckla vår verksamhet.


Vem söker vi?

  • Relevant utbildning inom farmaci med legitimation som receptarie eller apotekare.
  • Goda kunskaper i det svenska språket.
  • Ett par års arbetslivserfarenhet är meriterande.
  • Mycket god datorvana.


För att trivas och lyckas i rollen är du ansvarstagande, effektiv, engagerad och tar egna initiativ. Du tar ansvar för att lära dig nya saker och delar gärna med dig av dina kunskaper till kollegor. Du tycker om att samarbeta och tar ansvar för att ni tillsammans ska ge den bästa servicen till alla våra kunder.

Apotea präglas av en familjär kultur där alla hjälps åt och beslutsvägarna är korta. Vi är nyfikna och beredda att hjälpa varandra över avdelningsgränserna, det är vi tillsammans som får företaget att utvecklas och växa. Vi erbjuder dig en utvecklande och rolig arbetsplats där du får använda dina kunskaper inom farmaci. Du är en del av ett engagerat team på ett företag i stark expansion.

Placeringsort: Apotea Lidingö, här arbetar 50 medarbetare, både farmaceuter och logistikpersonal, vi är placerade precis vid Lidingöbanans station AGA och båtpendeln från Nacka går året runt och tar 13 min.

Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag, men kvällar och helger kan förekomma. Vi har kollektivavtal och erbjuder generöst friskvårdsbidrag, kompetenstid och personalrabatter. Omfattningen är en tillsvidaretjänst på heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Om Apotea

Apotea.se är Sveriges största nätapotek. Vi har det största sortimentet, över 21 000 receptfria varor och nästan 15 000 receptbelagda läkemedel för människor och djur, och är Sveriges mest hållbara e-handel enligt Sustainable Brand Index 2021. Med snabba leveranser och rådgivning underlättar vi vardagen för våra kunder. Apotea omsatte under 2022 ca 5 miljarder kronor och har cirka 1000 anställda. Vi finns i Stockholm, på Lidingö och i Morgongåva. För mer information se apotea.se

Vill du bli en av oss?

Ansök med CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas

omgående. Tillträde enligt överenskommelse.

1sgTKOmIjNRI00rO3Jeo