Farmaceut till Apotek Hjärtat Åkersberga Centrum - med ett extra erbjudande

Publicerad 22 februari 2024
📍
Stockholm, Österåker
🗓
Sista dag att söka: 19 augusti 2024
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Beskrivning av jobb

Är du legitimerad farmaceut och nyfiken på att testa att jobba i Åkersberga? Med Apotek Hjärtats Upptäckarpaket erbjuds du en bonus utöver din vanliga lön dina första år i tjänsten.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Sozan berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Åkersberga centrum.

Du välkomnas till vårt fina Apotek med stora kundströmmar och mycket fart och fläkt. På Apotek Hjärtat Åkersberga Centrum finns en extra stor och fin egenvård, som medarbetarna vårdar med hjärtat, och många receptkanaler för att ta emot alla receptkunder. Apoteket ligger inne i Åkersberga Centrum med många olika butiker. Åkersberga Centrum ligger nära roslagsbannan som binder Åkersberga till Stockholm city. Åkersberga centrum ligger även nära en busstation som binder området med Kista, Täby och Danderyds området. På apoteket arbetar idag 8 medarbetare. Apotekets öppettider är; Vardagar 9:00 - 19:00 , Lördagar 10-17 och Söndagar 11-17.

Som chef är jag lyhörd och värderar tydlig kommunikation och struktur. Jag strävar efter en arbetsgrupp i harmoni där alla är delaktiga och bidrar med såväl kunskap som engagemang och glädje. Vill du växa i din farmaceutroll finns det möjlighet till detta hos oss. Våra kunder är dels stamkunder som bor i området dels kunder som jobbar i Åkersberga centrum samt kunder från gruppboende och äldreboende.

Det här apoteket är ett av våra upptäckarapotek där vi erbjuder det lilla extra till dig som är legitimerad farmaceut i Sverige. Det innebär att du får en bonus utbetalad en gång per avslutat år under dina första tre år på apoteket (totalt 120 000:-). Du får även ta del av vårt mentorskapsprogram vilket ger en trygg start i din nya tjänst. Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den engagerade och kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtat-apotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är eller inom max 3 månader är legitimerad receptarie eller apotekare. Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig. Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Upptäck med Hjärtat - ett extra erbjudande på detta apotek

För dig som ännu inte är tillsvidareanställd farmaceut på Apotek Hjärtat finns på det här apoteket möjlighet att ta del av Hjärtats upptäckarpaket. Erbjudandet innebär att du får en extra bonus de första tre åren av din anställning samt en extra trygghet i form av en mentor på apoteket som stöttar under den första tiden. Läs mer om detaljerna i erbjudandet på Hjärtats karriärsida.

Sista ansökningsdag: 2024-05-30

Kontaktperson: Sozan Bahrami

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!


1kukLzuKoJd2ZKZ5JRLm