Farmaceut till Apotek Hjärtat Bergslagssjukhuset Fagersta med extra förmån

Publicerad 27 februari 2024
📍
Västmanland, Fagersta
🗓
Sista dag att söka: 30 maj 2024
Tillsvidareanställning
Omfattning: 100%
Heltid
Vill du få mail när det kommer in nya jobb?

Är du legitimerad farmaceut och nyfiken på att bo i Fagersta, i det västmanländska landskapet? Med Apotek Hjärtats Upptäckarpaket erbjuds du en bonus utöver din vanliga lön dina första år i tjänsten.

Fagersta är en gammal bruksort som har betydande industrier för Fagersta Kommun. Orten ligger sju mil nordväst om Västerås och cirka 17 mil till Stockholm och det finns bra allmänna kommunikationer med både tåg och buss till närliggande orter. Här finns det många spännande natursköna och sevärda utflyktsmål såsom vandringsleder, sjöar med fina badplatser, gamla gruvor och närhet till vintersport som du kan besöka när du är ledig.

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Cecilia Matsanders berättar:

Du är varmt välkommen till Apotek i Hjärtat av Bergslagen, Fagersta.

Vi söker nu en farmaceutkollega till vårt fina apotek på Bergslagssjukhuset Fagersta. Här arbetar fyra glada medarbetare som varje dag möter såväl stamkunder som de kunder som precis besökt vårdcentralen eller andra mottagningar i huset och besöker oss för att hämta ut recept.

Våra öppettider är måndag-fredag 9–17 och vårt apotek är en del av Region 6 Mälardalen Norr med totalt 17 apotek. Vi har ett tätt samarbete mellan oss kollegor runt omkring i regionen.

För mig som chef är det viktigt att du är driven och engagerad i ditt arbete och ger god service till våra kunder. Du är flexibel och tycker om att arbeta i ett varierande tempo. Du är lösningsfokuserad och ser dig själv som en lagspelare oavsett roll eftersom vi arbetar både i recepturen och med egenvården. Om du har intresse och vill utveckla dig mer i din roll som farmaceut finns det möjlighet att bli Farmaciansvarig eller Läkemedelsansvarig på vårt apotek.

Apotek Hjärtat Bergslagssjukhuset Fagersta är ett av våra upptäckarapotek där vi erbjuder det lilla extra till dig som är legitimerad farmaceut i Sverige. Det innebär att du får en bonus utbetalad en gång per avslutat år under dina första tre år på apoteket (totalt 120 000:-). Du får även ta del av vårt mentorskapsprogram vilket ger en trygg start i din nya tjänst.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den engagerade och kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtat-apotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt,

vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är eller inom max tre månader är legitimerad receptarie eller apotekare. Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du

vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig. Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-05-30

Kontaktperson: Cecilia Matsanders, 070-530 89 66, cecilia.matsanders@apotekhjartat.se

Upptäck med Hjärtat - ett extra erbjudande på detta apotek

För dig som ännu inte är tillsvidareanställd farmaceut på Apotek Hjärtat finns på det här apoteket möjlighet att ta del av Hjärtats upptäckarpaket. Erbjudandet innebär att du får en extra bonus de första tre åren av din anställning samt en extra trygghet i form av en mentor på apoteket som stöttar under den första tiden. Läs mer om detaljerna i erbjudandet här på Hjärtats karriärsida: Upptäckarpaketet


n2PyvZIWCXpq9PRoXtUP